Logitech

Logitech

Logitech er en af verdens største producenter af muse, keyboards og andet udstyr, der blandt andet bruges af professionelle gamere. Logitechs udstyr er dog ikke blot tiltænkt til spil, tværtimod. I deres sortiment finder du præcisionsudstyr, der passer til et bredt spektrum af formål, lige fra kontor, hverdag og til spil. Logitech blev grundlagt i Schweiz i 1981 og har siden da været et fast brand i den digitale revolution, som for alvor tog fart i 1990'erne.

Mus og keyboard fra Logitech

Logitech er dog også meget mere end blot computermuse og keyboards. Deres produktportefølje inkluderer også alt fra højtalere og headphones til webcams og meget mere. Logitech formår at sikre en god ergonomi, fornuftig pris og en høj ydelse i deres produkter, som sætter standarden for de kategorier af elektronikudstyr, som firmaet fokuserer på.

Logitech kan lidt mere

Det er kendetegnende for Logitechs produkter, at de kan lidt mere end mange af konkurrenternes produkter. Hos Logitech er hver detalje gennemtænkt med fokus på det funktionelle. Når du vælger Logitech, så er det altså mere for ydelse og funktion, end det er for designet i sig selv. Tag et kig i vores store udvalg af Logitech produkter, lige her på siden.