Logitech MK540 Wireless Desktop Set, Black (Nordic)
Varenummer: 920-008683
.
DKK 419,00 / Stk
DKK 335,20 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Kombisæt
 • Logitech MK540 Wireless Desktop Set, Black (Nordic)

  VELKENDT OG POPULÆR. GANSKE ENKELT AVANCERET.

  MK540 Advanced er et trådløst sæt bestående af det populære tastatur og den velkendte mus der begge er designet med præcision, komfort og pålidelighed i tankerne. Tastaturet er i fuld størrelse, og den afrundede mus ligger perfekt i både venstre og højre hånd.

  TRÅDLØST KOMBISÆT TIL HURTIG TILSLUTNING

  Nem tilslutning af tastaturet og musen ved hjælp af den lillebitte Logitech Unifying™ USB-modtager. Du får en stabil, krypteret trådløs forbindelse stort set uden forsinkelser og signaludfald og med en rækkevidde på op til 10 meter.

  DET VELKENDTE GODE ANSLAG

  Tasterne er optimeret til præcision og lavt støjniveau. Dine fingre vil føle sig hjemme så snart du placerer dem på de velkendte taster med det klassiske layout. Håndledsstøtten vil sammen med de justerbare ben gøre det muligt altid at finde den mest behagelige arbejdsstilling.

  KOMFORTABEL MUS MED RUNDE FORMER

  Den afrundede form og den bløde gummibelægning på siderne gør at den trådløse mus ligger perfekt i både venstre og højre hånd. Musen er samtidig præcis og nøjagtig så du altid har fuld kontrol.

  PRODUKTIVITET LIGE VED HÅNDEN

  De praktiske genvejsknapper giver dig direkte adgang til medier, lommeregner og funktioner til batterikontrol. De foruddefinerede Fn-taster kan endda tilpasses i Logitech Options til dine specifikke behov.

  PÅLIDELIG OG PROBLEMFRI

  Du skal først sætte nye batterier i tastaturet efter 36 måneder, og musen har batteri til 18 måneder. Tastaturet er vandafvisende og kan tåle væskespild på op til 60 ml, og symbolerne på tasterne er slidstærke så de forbliver friske og synlige i lang tid.

  KASSEN INDEHOLDER:

  Wireless Keyboard K540
  Wireless Mouse M310
  Logitech Unifying™-modtager
  3 alkaliske AA-batterier (installeret)
  Brugervejledning

 • Producent Logitech
  Mærke Logitech
  Produkttype Tastatur og mus
  Produktserie Wireless
  Model MK540 Nordic