Om Kontor Syd

Kontor Syd er en danskejet moderne kontorforsyning, som siden 1978 har vokset sig større – både geografisk og online. Kontor Syd leverer dagligt kontorartikler, møbler og IT til både private, virksomheder og det offentlige overalt i Danmark.

Forsyninger til kontoret er nødvendige for at få den daglige drift til at fungere. Kontorartikler, blæk, toner, emballage, skilte og 1000 andre ting til kontorets drift, finder du hos Kontor Syd.
Vi har mere end 70.000 varenumre, og du finder nemt alt det, der skal bruges på kontoret her hos os.

Mission
At skabe optimale arbejdspladser – både for vores kunder og for vores medarbejdere. Det gør vi gennem kreative løsninger med fokus på den enkeltes behov og med baggrund i vores unikke og brede sortiment. Vi udviser handlekraft og yder vores bedste i enhver situation. Vi gør os attraktive som samarbejdspartner og som en arbejdsplads, hvor arbejdsglæde går hånd i hånd med effektivitet og resultater.
Vision
Vi vil anerkendes som den partner, der skaber størst værdi for vores samarbejdspartnere - så de altid tænker på os som deres foretrukne leverandør.
Værdier
Arbejdsglæde / Kundefokus / Handlekraft / Ansvarlighed / Kreativitet

Tillid er den største værdi jeg giver mine medarbejdere

Hos os arbejder vi med tillid. Det er for mig, den ubetinget største respekt og anerkendelse jeg kan give mine medarbejdere. I Kontor Syd er medarbejderne virksomhedens stærkeste aktiv. Og det nærer og værner jeg meget om.

Væk med budgetter, kontrol og bonusser og lad os dagligt arbejde for, en retning vi sammen har defineret.

Kontor Syd er så meget mere end bit and bytes, kuglepenne og kontorstole. Vi er en organisation, som anerkender hinandens forskelligheder, styrker, svagheder og dagligt spiller hinanden gode. Vi skal gøre noget for os selv, så vi også kan tilbyde det optimale for vores kunder. Vi skal skabe optimale rammer og betingelser for den hverdag vi er så heldig at være i.

Vores mission er, at skabe optimale arbejdspladser - ikke kun for vores kunder, men også for vores medarbejdere, en mission som heldigvis dagligt ses som et DNA i vores organisation.

Jan Sørensen, Direktør

Jan Sørensen

Alt dette og meget mere forhandler vi i Kontor Syd

Kontorartikler

IT hard & software

Møbel & Indretning

AV-udstyr

IT cloud løsninger

Print & Kopi

Emballage

Kantine

Her finder du os

Vi har en række kontorer hvorfra vi arbejder for at leverer den bedste service og kunde oplevelse for jer. Herunder kan du se den fulde liste og kontakt oplysninger. Kontor Syd har i gennem de sidste år foretaget en række opkøb indenfor branchen. Derfor inder du nedenfor en række virksomheder under et andet brand, men som med tiden vil blive 100% Kontor Syd. Alle med lokal forankring, blot ønsket om, at kunne tilbyde mere til vores kunder - så vi kan skabe optimale arbejdspladser.  

Kontor Syd
Elholm 2, 6400 Sønderborg

Mail: info@kontorsyd.dk
Telefon: 7412 3200

Hovedkontor:
Man-fredag: 8.00-16.00
Lørdag og søndag: Lukket

Butikken:
7412 3380
salg@kontorsyd.dk
Man-fredag: 8.00-17.30
Lørdag: 9.30-13.00
Søndag: Lukket

Kontor Syd
Dammen 2, 6330 Padborg

Mail: salg@kontorsyd.dk
Telefon: 7412 3360

Åbningstider
Man-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.30
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Kontor Syd
Christian X's Vej 2, 6100 Haderslev

Mail: salg@kontorsyd.dk
Telefon: 7412 3370

Åbningstider
Man-torsdag: 8.00-16.30
Fredag: 8.00-16.00
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Kontor Syd
Salgskontor, Ådalen 13A, 1.th, 6600 Vejen

Kontor Syd
Salgskontor, Agerhatten 16B,
Indgang 1, 5220 Odense SØ

Kontor Syd
Porsvej 2, 9000 Aalborg

Papirgaarden
Århusvej 146, 8500 Grenaa

Mail: mail@pgg.dk
Telefon: 8632 1111

Printerpatroner.dk
Maigårdsvej 4, 9900 Frederikshavn

Engsig.dk
Maigårdsvej 4, 9900 Frederikshavn

Reick Møbler a/s
Østermarkvej 10 6280 Højer

Reick Møbler a/s - Showroom
Østergade 65D, 6230 Rødekro

 

Reick Møbler a/s - Showroom
Nørregade 22, 6700 Esbjerg

Lynge Papir og Kontor a/s
Stagehøjvej 11, 8600 Silkeborg

Mail: lynge@lyngepapir-kontor.dk
Telefon: 8682 5566


Åbningstider
Man-torsdag: 8.00-16.00
Fredag: 8.00-15.30
Lørdag: Lukket
Søndag: Lukket

Klæd kontoret på til en optimal arbejdsplads

Vær klar til hverdagens udfordringer og sørg for, at det er købt ind til alle hylder.

Når man driver en virksomhed ved man, at det er vigtigt, at alle de nødvendige driftsmaterialer og -udstyr, skal være til rådighed på kontoret. Alt der er nødvendigt for at den daglige drift kan foregå smidigt - lige fra stort til småt skal være tilgængeligt for medarbejderen, så der kan leveres en god arbejdsindsats.

Forsyn det gode arbejdsmiljø

Det er godt at tænke fremad og være på forkant i forhold til kontorartikler. Er alt det man står og skal bruge på arbejdspladsen til stede. og står man ikke hele tiden og mangler det ene og det andet, så bliver arbejdsklimaet meget bedre og opgaverne glider nemmere. Kontorforsyning er simpelthen en del af trivslen på arbejdspladsen.
Hvis du har behov for større løsninger, hvor vi kommer ud og rådgiver din virksomhed, kan du kontakte os for et kundebesøg, for vi kommer gerne til dig med råd og vejledning - det er en del af vores ide om god service og ordentlig kundepleje.

Lad os hjælpe med at skabe den optimale arbejdsplads

Det perfekte kontor kan designes ved hjælp af Kontorsyd.dk – Vi tror ikke, der er noget som mangler her på sitet, for at du kan komme i mål med hjælpemidler til dit kontor.
Hvis du står og mangler en vare, som du ikke kan finde hos os her på sitet, så hører vi gerne fra dig

Kontorartikler til erhverv eller privat

Kontor Syd leverer kontorforsyninger og -tilbehør til kontormiljøer med både private og erhvervskunder landet over. Med et kæmpe udvalg inden for kontorartikler, kopi- og fotopapir, rengøringsartikler, blæk og toner, kontormøbler, emballage, printere, computer- og IT tilbehør, m.m., kan du finde alt, hvad dit arbejds-eller hjemmekontoret har brug for. Saml dine indkøb til kontoret ét sted, så den daglige drift på kontoret kan vedligeholdes bedst muligt. 

De bedste kontorløsninger siden 1978

Kontor Syd har eksisteret siden 1978 som en af Danmarks største leverandører af kontorartikler til erhverv og private kunder. Med små 100 medarbejdere fordelt mellem vores forskellige afdelinger, er Kontor Syd fuldt ud dedikeret til at levere kontorartikler og kontortilbehør til det gode og moderne kontormiljø. Der tilbringes normalvis mange timer på arbejdspladsen hver dag, og derfor er det vigtigt med de rette rammer og det rette tilbehør, så arbejdsklimaet forbedres og opgaverne glider effektivt igennem. Med det rette kontortilbehør sikres den gode trivsel på arbejdspladsen - og her kan Kontor Syd hjælpe.

Tre fysiske butikker hos Kontor Syd

Kontor Syd består af hovedkontoret, en webshop samt tre fysiske kontorsupermarkeder. Vores Kontor Syd butikker med kontorartikler og -tilbehør ligger alle i Sønderjylland, nemlig i Haderslev, Sønderborg og Padborg. Af disse tre fysiske Kontor Syd butikker er Sønderborg vores største kontorsupermarked. Vores Kontor Syd Sønderborg adresse fungerer samtidig som hovedkontoret for Kontor Syd. 

Besøg Kontor Syd kontorsupermarked i Sønderborg

I vores fysiske butik i Sønderborg kan du komme helt tæt på det store udvalg af kontorforsyninger, - tilbehør og -artikler. Hos Kontor Syd har vi mere end 10.000 forskellige varenumre til rådighed til dig. På vores Kontor Syd Sønderborg adresse kan du samtidig se vores mange udstillingsvarer og hermed nemt planlægge, hvilket tilbehør, der passer til netop dit private- eller erhvervskontor.