Engsig er blevet til Kontor Syd

Nu er øjeblikket kommet, hvor vi siger farvel til Engsig logoet og med stor entusiasme tager imod Kontor Syd logoet her lokalt i Frederikshavn.

er blevet til

Gennem den sidste tid har vi brugt meget tid på at lære hinanden - og hinandens kunder at kende. Vi går nu i gang med at implementere Kontor Syd logo på facaden, i butikken og lokalt i Frederikshavn. 

Det skaber sjældent værdi for en virksomhed at shoppe rundt efter de kontorartikler, møbler, maskiner og IT-ydelser, der skal til for at sikre en optimal daglig drift af kontoret. Derfor har Kontor Syd samlet det hele – både i fysiske butikker, webshop og via egne konsulenter. Dette er alt sammen noget vi nu med glæde kan tilbyde vores kunder i Engsig Kontor.

Forsyninger til kontoret er nødvendige for at få den daglige drift til at fungere. Kontorartikler, blæk, toner, emballage, skilte og 1000 andre ting til kontorets drift, finder du hos os i Kontor Syd. Vi har mere end 70.000 varenumre, og du finder nemt alt det, der skal bruges på kontoret hos os. Kontor Syd leverer til virksomheder, det offentlige og private i hele landet, og har en stærk, lokal forankring i alle områder vi opererer i. Kontor Syd har hjertet bag – og vi gør det helhjertet. Derfor bliver vores kunder også ved med at være kunder.

Kontakt os

Ring på:+45 72 17 00 77

Nogle gange hjælper vores centrale kundeservice med at supportere jer. Så måske du fanger én af dem.

Glæd dig, alle er super hjælpsomme. 

 

 

Med Kontor Syd logoet kan du som Engsig kunde nu handle alt indenfor:

Møbler IT udstyr | Kantine Lager Kontorartikler ERP løsninger | Av løsninger | Rengøring Industri

OBS OBS OBS

For at gøre det nemt for jer, kan I logge ind og lave jeres favoritliste som gør, at I altid hurtigt kan genbestille de samme ting I mangler.

Klik på dette ikon i toppen  (højre side) og vælg "nulstil password". I skal blot anvende samme brugernavn som tidligere.
Det er super nemt og gør fremtidens bestillinger nemt for jer. 

Har i spørgsmål til dette, så kontakt os på: salg@kontorsyd.dk eller +45 7412 3244 - vi sidder klar til at hjælpe. 

Opret dig som Kontor Syd kunde

Gør det nemt at handle alle dine ting, ét sted

Bliv oprettet som kunde på kontorsyd.dk og spar penge og tid på dine køb.
Klik på nedenstående og udfyld formularen, så sender vi hurtigst muligt et log-in - og du er good to go.

Vi er stadig de samme kendte ansigter

Vi tror på, at medarbejderes talent og engagement er nøglen til at realisere det fulde potentiale af vores nye alliance. Det er derfor de samme personer fra Engsig.
Sammen vil vi skabe et inspirerende arbejdsmiljø, hvor vi sammen skaber løsninger og vækst - som skaber optimale arbejdspladser til vores kunder og medarbejdere. 

Kontakt os endelig såfremt du har spørgsmål

Nye kontakt oplysninger

+45 72 17 00 77
info@kontorsyd.dk

Vi er dog stadig også at finde på de gamle kontakt oplysninger. 

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få produktinfo, konkurrencer og gode tilbud direkte i din indbakke.