Logitech laser fjernbetjening R400 sort
Varenummer: 910-001356
.
DKK 379,00 / Stk
DKK 303,20 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Presentere
 • Logitech Logitech laser fjernbetjening R400 sort

  Logitech® Wireless Presenter R400 er udviklet, så du kan pointere det, du vil. Med de intuitive knapper til lysbilledpræsentation kan du bevæge dig gennem præsentation i tryg forvisning om at knapperne er lette at finde selvom du ikke ser på præsentationsenheden. Og formen passer perfekt til hånden. Den røde laserpegepind er let at se på de fleste baggrunde, og med en rækkevidde på op til 15 meter har du friheden til at bevæge dig rundt i lokalet blandt tilhørerne. En trådløs Plug and Play-modtager som kan gemmes væk, gør det nemt at komme i gang – der er ingen software som skal installeres. Og når du er færdig, kan modtageren gemmes væk i præsentationsenheden som dermed er nem at pakke sammen.

  Smart placerede knapper til lysbilledpræsentation

  Du kan nemt føle hvor knapperne er. Og de bløde kurver føles fantastisk i hånden. Du vil have kontrol over situationen, fra det første lysbillede til det sidste.

  Rød laserpegepind

  Det er nemt for dit publikum at se præcis hvad du peger på.

  Rækkevidde på op til 15 meter

  Med en trådløs 2,4-GHz forbindelse kan du bevæge dig frit rundt i lokalet blandt dine tilhørere mens du taler og udnytte den kontakt det skaber.

  Batteriindikator

  Giver dig et hurtigt overblik over hvor meget batteri der er tilbage.

  Trådløs modtager, lige til at sætte i

  Der er ingen software som skal installeres. Du skal blot sætte modtageren i en USB-port, så er du klar. Og når forestillingen er slut, kan modtageren opbevares i præsentationsenheden.

 • Producent Logitech
  Mærke Logitech
  Produktserie Wireless
  Model R400
  Produkttype Presenter