Logitech MK235 Wireless Desktop Set, Grey (Nordic)
Varenummer: 920-007921
.
DKK 299,00 / Stk
DKK 239,20 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Kombisæt
 • Logitech MK235 Wireless Desktop Set, Grey (Nordic)

  Velkendt tastaturlayout Ingen indlæringstid. Du kan nyde godt af den behagelige enkelhed ved et traditionelt tastatur i fuld størrelse – lige fra den første dag.

  Lang batterilevetid Du kan skrive helt op til tre år før batterierne skal udskiftes, og du kan bruge musen i op til et år før batteriet skal udskiftes. Den forventede batterilevetid på tre år er baseret på omkring to millioner tasteanslag pr. år i et kontormiljø. Som med alle andre batterier kan levetiden variere, afhængigt af omgivelserne og hvordan udstyret bruges.

  Bygget til at holde længe Holdbar konstruktion med solide, justerbare ben og et design der kan tåle, at man spilder på det. Tasterne har fået en behandling så de ikke falmer – så du behøver ikke at bekymre dig for om bogstaverne på tasterne forsvinder.

  Stabil trådløs forbindelse Tilslut bare den lille USB-modtager – så har du en stærk forbindelse uden tidsforsinkelse. Tastaturet og musen holder den trådløse forbindelse i en afstand på op til 10 meter (33 ft.). Du har altid den nødvendige forbindelse selvom rækkevidden kan variere lidt, afhængigt af omgivelserne.

 • Producent Logitech
  Mærke Logitech
  Produkttype Tastatur og mus
  Produktserie Wireless
  Model MK235 Nordic