Logitech MK270 Wireless Desktop Set, Black (Nordic)
Varenummer: 920-004535
.
DKK 262,50 / Stk
DKK 210,00 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Kombisæt
 • Logitech MK270 Wireless Desktop Set, Black (Nordic)

  Den pålidelige trådløse kombination med den lillebitte Logitech Unifying®-nanomodtager. Logitechs avancerede 2,4-GHz trådløse forbindelse sikrer en pålidelighed på højde med kablede mus samt trådløs bekvemmelighed på op til 10 meter der stort set er fri for forsinkelser og signaludfald – selv i de mest pakkede, trådløse miljøer.* Modtageren er så lille, at du kan tilslutte den og derefter glemme alt om den. Musen har også et indbygget opbevaringsrum, så du kan tage den med dig, hvor end du bruger computeren. Med en batteritid på 24 måneder for tastaturet og 12 måneder for musen – samt afbryderknap og automatisk dvalefunktion – kan batterierne holde i flere år.**
   * Den trådløse rækkevidde kan variere afhængigt af omgivelserne og hvordan udstyret bruges.
  ** Beregningen af batterilevetiden er baseret på 2 millioner tasteanslag/år i et kontormiljø. Det kan variere fra bruger til bruger. Musens batterilevetid kan variere afhængigt af hvordan den bruges.

  Avanceret trådløs 2,4 GHz-forbindelse
  Du kan arbejde og have det sjovt på flere steder. Den trådløse forbindelse fungerer praktisk taget uden forsinkelser, signaludfald og interferens og har en rækkevidde på op til 10 meter.

  Kompakt mus
  Tag musen med dig. Musen har et behageligt design og kan derfor nemt ligge i computertasker og lommer sammen med computeren.

  Længere batterilevetid
  Med en batteritid på 36 måneder for tastaturet og 12 måneder for musen – plus tænd/sluk-knapperne – kan batterierne holde i flere måneder, så du har mindre bøvl med at skifte dem.

  Otte genvejstaster
  Direkte adgang til medieknapper – én enkel berøring fra film, musik, internet, e-mail, afspil/pause, lydstyrke og meget mere.

  Tastatur i fuld størrelse
  Med dette behagelige, praktiske og holdbare tastatur i fuld størrelse får du et numerisk tastatur, retningsknapper og ni F-taster.

 • Producent Logitech
  Mærke Logitech
  Produkttype Tastatur og mus
  Produktserie Wireless
  Model MK270 Nordic