Mapper
Bedst sælgende i Mapper

Mapper

Mapper er uundværlige på hjemmekontoret, hvor de her udgør en vigtig del af din orden og dit overblik. Hos Kontor Syd har vi et bredt udvalg af kontormapper med forskellige egenskaber, der alle har det til fælles, at de hjælper dig med at holde på papiret.

Kontormapper: En praktisk nødvendighed

Uorden og rod i papirerne kan hurtigt skabe kaos, og det kan være svært at arbejde i. Derfor er kontormapper uundværlige. I kontormapper kan du opbevare dine vigtige papirer, systematisere dem og inddele dem i forskellige faner, så det er nemt for dig altid at finde de informationer, du leder efter. Kontormapper holder dine vigtige papirer adskilt, og sørger for, at de ikke bliver krøllet – eller i værste fald væk. Det kan være godt at opbevare forsikringspapirer, lønsedler og andre vigtige oplysninger i en god mappe, så du altid ved, hvor papirerne er, og dermed hurtigt kan finde dem frem i relevante situationer.

Vores kontormapper er a4-mapper, der dermed passer perfekt i størrelsen til langt de fleste papirer.

Smarte mapper med elastik

Mapper med elastik er til dig, der vil være sikker på, at dine papirer bliver, hvor du har lagt dem. Elastikken på mappen sørger for, at mappen holder sig lukket – og at der ikke falder papirer ud. En mappe med elastik er fleksibel, og passer perfekt til tasken, du har med dig på arbejde. Find din favoritmappe, og fyld den med papirer.