Mapper
Bedst sælgende i Mapper

Mapper

Mapper er uundværlige på kontoret, da de gør det nemt at holde styr og orden på alle dine ting og sager. Hos Kontor Syd har vi et stort udvalg af alle slags kontormapper med forskellige egenskaber, så du kan finde lige den kontormappe, du har brug for til at få overblik over dine papirer. Se vores udvalg af mapper her på siden.

Kontormapper: En praktisk nødvendighed

Uden mapper kan der hurtigt komme uorden og rod i papirerne, hvilket skaber et kaos, der kan være svært at arbejde i. Derfor er kontormapper uundværlige. I kontormapper kan du opbevare dine vigtige papirer, systematisere dem og inddele dem i forskellige faner, så det er nemt for dig altid at finde de informationer, du leder efter. Kontormapper holder dine vigtige papirer adskilt og sørger for, at de ikke bliver krøllede – eller i værste fald væk.

Det kan være godt at opbevare forsikringspapirer, lønsedler og andre vigtige oplysninger i en god mappe, så du altid ved, hvor papirerne er og dermed hurtigt kan finde dem frem, når du skal bruge dem.

Smarte mapper med elastik

Mapper med elastik er til dig, der vil være sikker på, at dine papirer bliver, hvor du har lagt dem. Elastikken på kontormappen sørger for, at mappen holder sig lukket, og at papirer ikke falder ud.

En mappe med elastik er fleksibel og passer perfekt til tasken, du har med dig på arbejde. Find din favoritmappe og fyld den med papirer!

Stort udvalg af kontormapper 

Hos Kontor Syd har vi et stort udvalg af mapper i forskellige størrelser, flotte farver og med forskellige funktioner. Her kan du danne dig et overblik over vores forskellige mapper.

 • Clipboardmapper er smarte, da du både kan hænge vigtige noter fast på forsiden, opbevare papirer indvendigt, og så får du også en lille, indvendig lomme til små, vigtige papirer. 
 • Demomapper er til dig, der skal holde præsentation eller besøge vigtige kunder. Med en demomappe fremstår du organiseret, og du kan bære hele din præsentation i én enkelt demomappe - smart!
 • Hængemapper er optimale til at arkivere en stor mængde dokumenter. Du kan nemt overskue de forskellige sektioner og finde frem til lige den hængemappe, du leder efter.
 • Kartonmapper er klassiske mapper, der bruges til forholdsvis små mængder af A4-sider. Kartonmapper er særligt gode til skolebrug.
 • Klapmapper er gode til at samle mange papirer og ark, så du kan transportere dem rundt. Flapperne i klapmapper sikrer, at du ikke taber dine dokumenter på farten.
 • Klemmemapper er til dig, der har en række dokumenter, som du ikke ønsker at klippe huller i. Med en klemmemappe kan du nemlig samle dine dokumenter på en smart måde. 
 • Projektmapper gør det muligt at samle og organisere en lang række dokumenter, som du bruger til et større eller mindre projekt. Vores projektmapper med inddeling i rum er robuste og holdbare.
 • Samlemapper er en fantastisk måde at holde styr på mange forskellige kort, papirer og andre ting. Samlemapper har en elastik, der holder flapperne fast. 
 • Sorteringsmapper gør det muligt at organisere og sortere dine fotos, papirer og dokumenter med faner, farver, elastikker og lommer. 
 • Tilbudsmapper er gode til at holde styr på papirer, der skal bruges til at fremvise tilbud til kunder, men tilbudsmapper kan selvfølgelig bruges til meget andet. 
 • Underskriftsmapper er til dig, der har brug for at organisere fakturaer, kontrakter og andre underskrevne dokumenter i en solid mappe.
 • Visitkortmapper er ideelle til at samle alle dine visitkort på en overskuelig måde, så du nemt kan finde frem til dem.

Køb din kontormappe hos Kontor Syd

Vores store udvalg af kontormapper og mapper til alle slags papirer gør det muligt for dig at finde lige den mappe, du har brug for til at holde styr på dine papirer. 

Hvis du har spørgsmål til vores mapper eller andre produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail salg@kontorsyd.dk eller telefon +45 7412 3200. Så er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette kontormappe.