Arkivering
Bedst sælgende i Arkivering

Arkivering der letter arbejdsgangen

For at beholde, eller måske endda få, overblikket over din virksomheds papirer, kan det være en god idé at sætte ind på at få skabt et arkiveringssystem, der virker. Hos Kontor Syd sætter vi en ære i altid at levere de bedste systemer til dig og din virksomhed, og det er desuden vigtigt for os, at de produkter, du søger, er nemme at finde. Når der tales om arkivering, kan der være tale om flere forskellige grader af arkivering; måske du blot ønsker, at dit eller din kollegas skrivebord skal synes lidt mindre rodet, hvor mindre arkiveringssystemer kan klare opgaven. Der findes dog også løsninger til virksomheden, der skal have papirerne i orden, og som derfor har brug for større grad af arkivering.

Arkivering til kontorets skriveborde kan leveres af Kontor Syd

For at organisere kontorets skriveborde er det små løsninger, der kan klare, hvad der synes som, store problemer. En enkel brevbakke kan eksempelvis samle dagens opgaver og papirer, så du ved, hvor du skal lede, og de fås i flere lag, hvis der skal være plads til flere papirer. Nogen personer trives også godt i et kontormiljø, hvor der er tidsskriftskassetter placeret, som kan holde styr på flere sager. Disse sager holdes bedst separerede i enten plastiklommer eller kartonmapper, hvormed de ikke blandes sammen. Hvis der er tale om en igangværende sag, der arbejdes på over længere tid, kan det være fordelagtigt at investere i separate arkivmapper. En arkivmappe kan med sine opdelte rum adskille de forskellige papirer fra hinanden, men fordi de er samlet i én mappe, behøver du ikke bekymre dig om, om vigtige dokumenter forsvinder i skrivebordets papirbunker.

Arkivering til virksomheden

Hvad enten der er tale om arkiveringsløsninger til det mindre kontor eller den store virksomhed, så er Kontor Syd stedet at handle. Når din virksomhed skal finde løsningen, der kan klare jeres arkiveringsproblemer, er det godt at gøre sig det klart, hvilken type arkivering, der søges efter. Det er det, fordi der findes forskellige arkivsystemer til forskellige opgaver. De papirer og dokumenter, der skal bruges på regelmæssig basis, kan eksempelvis være nyttige at have tæt på kontoret og i mindre kasser eller bokse. En løsning hertil kunne være ringbind, der kan stå på hylden eller mindre arkivbokse. Såfremt du ønsker at samle flere papirer, men på mindre plads, kan større arkivskabe og hængemappeskabe eller -vogne være optimale løsninger. Ved at investere i denne form for arkivering, får du umiddelbar adgang til vigtige dokumenter, og du kan selv vurdere, hvor stor et arkiveringsmodul, dit kontor har plads til. Er din virksomhed af en størrelse, hvor større arkiveringssystemer er nødvendige, og hvor du har mulighed for at gemme dine papirer i opbevaringsrum eller lagre, så vil opbevaringskasser være særdeles anvendelige.

Tilbehør til arkiveringen

Kontor Syd kan således levere flere forskellige løsninger til din virksomhed, og det gælder også tilbehør til arkivering, og også i denne kategori er Kontor Syd skarpe på gode priser. Effektiv arkivering inkluderer eksempelvis god mærkning, hvilket betyder, at det kun er effektivt, hvis du igen kan lokalisere dine papirer efter arkivering. Derfor er det eksempelvis nødvendigt at skrive uden på opbevaringskasserne, hvad der er gemt deri. I ringbind gælder det ligeledes om hurtigt at kunne generhverve det gemte, og her kan fane- og registerblade eller indexfaner være brugbart arkiveringstilbehør.