RollerMouse

Rollermouse

Bruger du dagligt mange timer foran computeren, og er du udfordret på at finde en kontormus, der kan give dig den bedste komfort? Rollermouse har måske løsningen på din problemstilling. Det prisvindende design på en rullestangsmus er nemlig en uundværlig støtte, hvad end du skal komme igennem arbejdsdagen på kontoret, eller du bare skal surfe på nettet i din fritid.

Oplev masser af gode fordele med en ergonomisk mus

Når du køber en Rollermouse, kan du se frem til:

  • Minimale belastningsskader - det unikke design giver dig de bedste rammer for et varieret brug af både højre og venstre hånd, så du undgår at belaste sener og led unødvendigt.
  • Komfort og overskud - i og med at du får en mere komfortabel mus, kan du vinke farvel til spændinger og smerter i hånden og dermed få frigivet mere overskud i både arbejdslivet såvel som i privaten.
  • Et enkelt og lækkert design - en ergonomisk mus som Rollermouse fås i et minimalistisk og let design, der passer ind på ethvert kontor - hvad end det er til kontorlandskabet eller hjemmekontoret.

Investér i en rollermouse allerede i dag

En rollermouse er en investering i din fremtidige sundhed og trivsel, og derfor kan det godt betale sig at sætte tid af til at finde den helt perfekte, ergonomiske mus. På vores hjemmeside finder du et stort udvalg af produkter i forskellige prisklasser, ligesom du også kan finde hånd- og underarmsstøtter, der kan matche dine behov. Sidder du tilbage med spørgsmål om enkelte af vores produkter eller leveringsdetaljer, er du altid velkommen til at kontakte os for at få vores kompetente vejledning.

Hos Kontor Syd har vi samlet alt det nødvendige udstyr til kontoret på én hjemmeside, så du nemt kan finde alle de produkter, du står og mangler. Vi ser derfor frem til at gøre dit arbejdsliv lettere.

Ønsker du at gøre brug af Contour gratis Try and Buy løsning kan du tilmelde dig her.
Klik og læs mere her