Underarmsstøtte, Sort, Overflade: Kunstlæder, Pudeindhold: PU skum, RollerMouse ArmSupport Red
Varenummer: RM-AS RED
.
DKK 1.166,25 / Stk
DKK 933,00 ekskl. moms
Bedst sælgende i Ergonomiske Mus og Støtte
 • Aflastning og komfort med ArmSupport Red

  Nu kan du arbejde effektivt og komfortabelt uden konstant at skulle tænke over, hvordan du sidder. ArmSupport Red sikrer en god støtte af underarmene og reducerer muskelspændinger i nakke, ryg, arme og håndled markant. Takket være ArmSupport Red, som er skræddersyet til at sikre mindre belastende kropsbevægelser, kan du koncentrere dig om dit arbejde.

  Neutral og behagelig kropsholdning

  Hvis du arbejder meget foran en computer, er det vigtigt at forsøge at opretholde en neutral kropsholdning, men det er hurtigt glemt, når du fordyber dig i dit arbejde. Nu kan du automatisk komme til at sidde i en ergonomisk stilling med håndleddene placeret korrekt i forhold til tastaturet, uanset om du arbejder siddende eller stående. Armstøtten aflaster effektivt underarmen og mindsker spændingen i hele overkroppen markant. Har du et smalt arbejdsområde, som gør det svært at sidde i en ergonomisk arbejdsstilling? Armstøtten gør det muligt at udvide mindre arbejdsarealer, så du kan arbejde komfortabelt, selvom pladsen er begrænset.

  Let og fleksibel

  ArmSupport Red er nem at montere og passer til alle skriveborde med en tykkelse på en halv til tre centimeter. Ved at kombinere den med RollerMouse Red/Red plus kan du skabe den optimale arbejdsplads. Armstøtten er desuden nem at desinficere med sprit, så du kan holde din plads ren og hygiejnisk. ArmSupport Red giver den ultimative støtte til at opretholde en neutral skrive- og musebrugerposition i enten stående eller siddende arbejdsstilling.

   

 • Producent Contour Design Danmark A/S
  Mærke RollerMouse
  Produktserie ArmSupport Red
  Produkttype Underarmsstøtte
  Egenskaber Ergonomisk
  Farve Sort
  Materiale Overflade: Kunstlæder, Pudeindhold: PU skum
 • Informations brochure
  Informations brochure
  Informations brochure
  Produktbeskrivelse/Brugervejledning