Håndledsstøtte, Extended, Lysegrå stof, Passer til Slidermouse Pro
Varenummer: CON601219
.
DKK 466,25 / Stk
DKK 373,00 ekskl. moms
Bedst sælgende i Ergonomiske Mus og Støtte
 • SliderMouse Pro

  Ergonomiske resultater og skarpt design med navigationbar-navigation

  SliderMouse Pro er en centreret mus, der gør det muligt at udføre skrivebordsarbejde i komfortable, ergonomiske stillinger – uden at skulle strække, vride eller overanstrenge dig. Du styrer markøren med den nye, intuitive mekaniske navigationsbar, som er integreret på en SliderMouse Pro, så dine hænder kan hvile på hele musens bredde. For at tilpasse til lige præcis dig, har vi gjort det nemt at designe den efter dine præferencer med de magnetiske håndledsstøtter, som kommer i forskellige størrelser og materialer.
  SliderMouse Pro er designet og udviklet i Skandinavien i samarbejde med ergonomiske eksperter. Produktets nordiske inspiration er tydeligt i det minimalistiske design, der forener funktionalitet og æstetik.

  Pas godt på din krop

  Med en centreret mus bevarer du dine arme i en naturlig, afslappet position foran din krop. Det understøtter en kropsholdning uden spændinger i dine skuldre, arme og albuer, hvilket fuldstændig ændrer din ergonomiske arbejdsstilling. Du kan bruge både højre og venstre hånd til at styre markøren. Du styrer den klikbare navigationsbar med fingerspidserne, og du har alle dine yndlingsfunktioner inden for rækkevidde.

  Tilpas efter dine behov

  Tilpas din SliderMouse Pro til dine personlige præferencer med de unikke magnetiske håndledsstøtter, så du nemt kan skifte mellem de forskellige modeller. Vælg mellem vegansk læder, stof eller bambus i tre forskellige størrelser.
  Den veganske læderversion har en antibakteriel overflade og højeste modstandsdygtighed overfor desinficering med alkohol. Dette sikrer bedst mulig hygiejne. Det er nemt at ændre kliklydene, markørhastigheden og klikmodstanden og dette giver dig den opsætning, der fungerer bedst for dig.

  Nem installation

  Tilslut SliderMouse Pro til din PC eller Mac via Bluetooth, USB-modtager eller med en ledning, afhængigt af hvad du foretrækker. Passer til alle tastaturstørrelser. Styr flere skærme samtidig, og tilpas de programmerbare knapper til dine foretrukne genvejsfunktioner.

  Tekniske specifikationer SliderMouse Pro

  Batterilevetid (trådløs) Indbygget lithium, genopladeligt 2000 mAh 3 måneders batteri
  Knapper/funktioner   6 programmerbare knapper
  Klikmodstand 5 niveauer
  Tilslutningsmuligheder Bluetooth/2.4G USB-modtager/USB med ledning
  Markørhastighed (DPI) 10 niveauer (600-2800 DPI)
  Operativsystem Windows og OSX
  Bredde Slim/Regular/Extended 38,3/38,3/42,4 cm
  Dybde Slim/Regular/Extended 12,3/16,5/16,5 cm
  Højde Slim/Regular/Extended 2,3/2,3/2,3 cm
  Produktmaterialer Alle hårde plastikdele er lavet af 100 % PCR (forskellige materialer til
  håndledsstøtter)
  Garanti  2 års garanti
 • Producent Contour Design Danmark A/S
  Mærke RollerMouse
  Produktserie SliderMouse Pro
  Model Extended
  Produkttype Håndledsstøtte
  Farve Lysegrå
  Materiale Håndledsstøtte: Stof
  Passer til SliderMouse Pro
 • Informations brochure