Contour

Contour

Hvis du sidder på et kontor foran en computerskærm mange timer til dagligt, så skal du ikke undervurdere betydningen af ordentlige IT-redskaber. Det kan nemlig have stor betydning for følelsen i din krop og dine muskler, og hvem gider bakse med gener i det daglige arbejde?

Contour forsker, udvikler og designer ergonomiske IT-produkter – og de er markedsledere inden for faget. Virksomheden har mange års erfaring bag sig, og deres produkter sørger i dag for, at mange mennesker kan arbejde sikkert foran computeren til dagligt.

Hos Kontor Syd har vi samlet et udvalg af de effektive produkter fra Contour. Virksomheden er især kendt for deres enhåndsmus, som er udviklet i flere forskellige designs, der hver især har sine fordele. Fælles for dem alle er dog, at de mindsker spændinger og smerter i din hånd.

Reducér skader på arbejdspladsen med Contour

Det er klart at mange timer i den samme arbejdsstilling foran computeren, får din krop til at reagere – og ofte i form af spændinger og smerter. Selvom det kan være svært at forestille sig, at et stillesiddende job er hårdt for kroppen, så bliver både nakke, håndled og skuldre påvirket i de ofte fastlåste positioner.

Contour beskæftiger sig med et forholdsvis smalt produktsortiment – til gengæld er produkterne gennemført både i funktion og design. Nogle af virksomhedens mest populære produktkategorier er:

  • Enhåndsmus

Enhåndsmusene fra Contour er udviklet ud fra idéen om at sikre en korrekt håndstilling, når du arbejder. Ofte holder vi meget hårdt om computermusen, og det kan medføre gener i håndled og fingre. Contour har formået at skabe en serie af computermus, der passer til lige præcis din hånd, samt sikrer dig den rette komfort og støtte – så du kan arbejde ved computeren dagen igennem.

  • Centreret mus

Den centrerede mus er en variant, som erstatter den traditionelle mus med et design, hvor du kan bruge begge dine hænder til arbejdet. Som navnet antyder er musen placeret centralt, så du ikke skal flytte armen og hænderne så langt væk fra selve tastaturet. En centreret mus kan sammenlignes med den, du finder på en bærbar computer, som også sidder i forbindelse med tastaturet.

  • Tastatur

Et tastatur fra Contour giver dig muligheden for at justere højden på tastaturet, så du opnår den optimale arbejdsstilling. Det er en god idé at ændre dit tastaturs niveau i løbet af dagen, så du kan veksle i din arbejdsstilling. Så opnår du også en optimal afslapning i fingrene, imens dine fingrer danser henover tastaturet.

Køb Contour – ergonomiske produkter hos Kontor Syd

Som du måske kan fornemme, ligger der mange tanker og overvejelser bag hvert enkelt produkt fra Contour. Du kan enten supplere med en af de forskellige varianter eller købe et helt sæt, som vil bidrage positivt til din dagligdag på arbejdet.

Uanset hvilken løsning du vælger, kan du nemt og hurtigt bestille dine varer hjem her hos Kontor Syd. Vi sørger for at levere dine ønskede varer på din adresse, så du har dem inden for 3 dage.