Ergonomisk mus, Rullestav, Med bred håndledsstøtte, Sort, RollerMouse Red Plus Wireless
Varenummer: RM-RED PLUS-WL
.
DKK 3.217,50 / Stk
DKK 2.574,00 ekskl. moms
Bedst sælgende i Ergonomiske Mus og Støtte
 • Få mere overskud med RollerMouse Red Plus

  RollerMouse Red er en serie af centrerede computermus, der med sit prisvindende design sikrer dig variation og kontrol, når du arbejder mange timer foran computeren. De mange knapper og en åben rullestav hjælper dig til at variere brugen af højre og venstre hånd, når du arbejder med musen. Det minimerer de belastningsskader, der opstår ved ensidigt brug af muskler og sener, og sikrer dig et større overskud efter en lang arbejdsdag foran computeren.

  Red-modellen fås i fem varianter:
  Trådløs og kablet og med forskellige håndleds- og armstøtter.

  Stor rækkevidde og præcision

  Uanset om du arbejder med en eller flere skærme, er RollerMouse Red optimeret til at gøre det let for dig at navigere skærmarealet. Cursorens rækkevidde tilpasses automatisk og du kan derfor let arbejde med flere skærme på samme tid. Den stabile gummibeklædte rullestav med struktureret overflade gør det nemt at flytte cursoren og klikke præcist, hvilket har stor betydning ved intensivt computerarbejde.

  Prisvindende design med dokumenteret effekt

  RollerMouse Red vandt i 2013 designprisen ”Red Dot Award”. Og det flotte design med sit chassis af blødt børstet aluminium og karakteristisk røde finesser er stadig populært. Effekten af at arbejde med RollerMouse er heller ikke til at tage fejl af. I en undersøgelse foretaget i samarbejde med Coxit Kommune i Norge (4000 deltagere) oplevede hele 99% af de adspurgte deltagere, der havde oplevet smerter eller ubehag forbundet med musearbejde, at brug af en centreret ergonomisk mus havde elimineret smerter og ubehag.

  Få komfort og større overskud

  RollerMouse Red er designet med en række forprogrammerede knapper, der letter de mest brugte musefunktioner som dobbeltklik, kopier og indsæt. Ved at benytte knapperne på musen, minimerer du antallet af klik, du ellers skal foretage med en traditionel computermus. En detalje, der kan vise sig kostbar i flere situationer, og kan medvirke til at anstrengelsen ved brugen af musen minimeres. Har du behov for at omprogrammere knapperne, gør du det nemt med vores driver.

  En mus - flere håndleds- og armstøtter

  RollerMouse Red familien fås med flere forskellige håndleds- og armstøtter samt i kablet og trådløs version. Uanset hvilken model du vælger, kan du tilpasse musen fuldstændig efter dine behov, og de intuitive og intelligente funktioner hjælper dig med at arbejde mere ergonomisk, så du vil opleve et større overskud. Alle vores håndleds- og armstøtter er aftagelige og modulære, så du kan erhverve en anden form for support, hvis dine behov eller præferencer ændrer sig.

 • Producent Contour Design Danmark A/S
  Mærke RollerMouse
  Produktserie Red Plus
  Model Wireless
  Produkttype Ergonomisk mus
  Egenskaber Rullestaven: 18 cm, Håndledsstøtte dybde 13 cm, Optisk bevægelsessensor, 800-1000-1200-1600-2400 dpi
  Forbindelse USB - dongle
  Anvendelse Plug and play
  Dybde 15.5 cm
  Farve Sort
  Højde 2.3 cm
  Kompatibilitet PC og Mac
  Udformning Rullestav, Med bred håndledsstøtte, 6 programmerbare knapper
  Bredde 43 cm
  Materiale Overflade: Kunstlæder, Pudeindhold: Skum
 • Produktbeskrivelse/Brugervejledning
  Informations brochure
  Informations brochure
  Informations brochure