Rapid

Rapid

Hæfteklammer er en essentiel del af ethvert kontormiljø - hvad end det er til det helt store kontorlandskab eller til det lille hjemmekontor i privaten.
Rapid står bag en lang række forskellige hæfteklammer til ethvert behov. På siden her har vi samlet vores store produktudvalg, hvor du bl.a. finder følgende varer fra Rapid:

• Hæfteklammer
• Hæftetænger
• Hæfteklammefjernere

Inden du køber dine Rapid hæfteklammer, skal du være opmærksom på, at de varierer i størrelsen. Du kan læse mere om det enkelte produkt i produktbeskrivelsen.

Gå aldrig ned på Rapid hæfteklammer

Hos Kontor Syd gør vi en dyd ud af at forsyne hele landets virksomheder med det allerbedste udstyr og tilbehør til kontoret. Det gælder alt lige fra avanceret IT-udstyr til de helt små hæfteklammer - vi har alt det nødvendige, der skal til, for at du kan lykkes med at skabe et rigt og effektivt arbejdsmiljø. Mange private vælger også at købe produkter gennem os, da vi har et stort udvalg til favorable priser.
For at undgå at løbe tør for hæfteklammer i fremtiden, er det oplagt at bestille flere pakker hjem på én gang - så sparer du både tid, besvær og fragt samtidig med, at du helgarderer dig med et lille lager.