Underskriftsmapper

Underskriftsmapper

Underskriftsmapper er guld værd på kontoret til at organisere fakturaer, kontrakter og underskrevne dokumenter. Med en underskriftsmappe kan du nemt holde styr på de vigtige papirer og hurtigt finde frem til lige det ark, du leder efter. Se vores udvalg af underskriftsmapper her på siden. 

Smarte underskriftsmapper i høj kvalitet

Vores underskriftsmapper er lavet i høj kvalitet, så du kan gemme de vigtige papirer, fakturaer og kontrakter væk uden at de bliver krøllede og ødelagte. Omslaget er lavet i stærkt karton, der er silkelamineret, hvilket gør underskriftsmappen lækker og blød at røre ved. Desuden gør det solide materiale, at din underskriftsmappe er holdbar mange år ud i fremtiden.

Praktiske underskriftsmapper med rum

Det er nemt at organisere dine underskrevne dokumenter i en underskriftsmappe, da de er lavet med rum. Størstedelen af vores underskriftsmapper har 18 rum, som bliver inddelt af kraftige stykker karton med en speciel grov overflade. Ruminddelingen sikrer, at dokumenterne ikke falder ud af din underskriftsmappe.

I bunden af underskriftsmappen er der blade med faner, så du let kan bladre gennem underskriftsmappen og finde den side, du leder efter. Desuden er det nemt at få overblik over arkene i underskriftsmappen, da du kan lave noter. 

Køb din underskriftsmappe hos Kontor Syd 

Vores store udvalg af underskriftsmapper gør det muligt for dig at finde lige den underskriftsmappe, du har brug for til at holde styr på dine papirer. Vores underskriftsmapper kommer i forskellige farver, så du kan vælge den underskriftsmappe, der passer til dine ønsker. Se hele vores udvalg af mapper her

Hvis du har spørgsmål til vores underskriftsmapper eller andre produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os på mail salg@kontorsyd.dk eller telefon +45 7412 3200. Så er vi altid klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette underskriftsmappe.