Tavler
Bedst sælgende i Tavler

Tavler

En tavle kan være et godt hjælpemiddel i det daglige til at holde styr på to-do-lister, brainstorme i fællesskab med kollegaer eller opsummere vigtige punkter fra møder, konferencer og lignende sammenkomster. Uanset om du er på udkig efter tavler til privat eller erhvervsmæssigt brug, kan du helt sikkert finde det, du leder efter her.

Hos Kontor Syd har vi samlet vores store udvalg af tavler her på siden, så du nemt kan danne dig et overblik. Vi har flere forskellige typer tavler tilgængelige i både små og store størrelser, der passer til ethvert behov:

  • Klassiske opslagstavler
  • Whiteboards
  • Glastavler i forskellige farver

Et stort udvalg af ekstraudstyr til tavler

Udover et stort sortiment af tavler tilbyder vi også masser af ekstraudstyr, der kan gøre det nemmere at bruge tavlen i det daglige - det inkluderer bl.a. tavleviskere, rengøringsmidler m.m. Du kan benytte dig af bjælken til venstre for at indskrænke dit søgefelt efter specifikke tavler og mærker, så du kan finde de produkter, der passer bedst ind i dit kontor.

Husk på at vi tilbyder nem og hurtig levering i hele landet, så du snart kan trække i arbejdstøjet og få din nye tavle i brug.