Reick Møbler skifter nu navn til Kontor Syd

Som en del af vores rejse med Kontor Syd er vi nu nået til en ny milepæl for Reick Møbler. Tiden er kommet hvor vi forener os under et samlet logo. Derfor vil vi nu løbende skifte Reick logoet ud med et Kontor Syd logo. Vi er meget begejstrede og håber, at I vil tage godt imod det. Vi er overbeviste om, at dette logo symboliserer vores forsat dedikation til kvalitet og service.

 ændres til

Det skaber sjældent værdi for en virksomhed at shoppe rundt efter de kontorartikler, møbler, maskiner og IT-ydelser, der skal til for at sikre en optimal daglig drift af kontoret. Derfor har Kontor Syd samlet det hele – både i fysiske butikker, webshop og via egne konsulenter. Dette er alt sammen noget vi nu endelig kan tilbyde vores kunder i Reick.

Forsyninger til kontoret er nødvendige for at få den daglige drift til at fungere. Kontorartikler, blæk, toner, emballage, skilte og 1000 andre ting til kontorets drift, finder du hos os i Kontor Syd. Vi har mere end 70.000 varenumre, og du finder nemt alt det, der skal bruges på kontoret hos os. Kontor Syd leverer til virksomheder, det offentlige og private i hele landet, og har en stærk, lokal forankring i alle områder vi opererer i. Kontor Syd har hjertet bag – og vi gør det helhjertet. Derfor bliver vores kunder også ved med at være kunder.

Kontakt os

Ring på: 74123200

Nogle gange hjælper vores centrale kundeservice med at supportere jer. Så måske du fanger én af dem.

Glæd dig, alle er super hjælpsomme. 

 

Med Kontor Syd logoet kan du som Reick kunde nu handle alt indenfor:

Møbler IT udstyr | Kantine Lager Kontorartikler ERP løsninger | Av løsninger | Rengøring Industri

Vi er stadig de samme kendte ansigter

Vi tror på, at medarbejderes talent og engagement er nøglen til at realisere det fulde potentiale af vores nye alliance. Det er derfor de samme personer fra Reick. Sammen vil vi skabe et inspirerende arbejdsmiljø, hvor vi sammen skaber løsninger og vækst - som skaber optimale arbejdspladser til vores kunder og medarbejdere. 

Kontakt os hvis du har nogle spørgsmål

Nye kontakt oplysninger

+45 7412 3244
info@kontorsyd.dk

Forsæt trygt med at handle på reick.dk

Reick webshoppen kører videre, lidt endnu. I den kommende overgangsperiode vil det stadig være muligt at handle på den eksisterende Reick webshop. Her kan i forsat handle med tryghed og med samme tillid som altid. 

Vi arbejder stærkt på at konsolidere det hele sammen så det bliver meget nemmere for jer kunder, men desværre tager sådan ting længere tid end vi ønsker. Og mest fordi vi virkelig gør os umage for, at tingene skal blive nemmere for jer kunder 

Bliv Kontor Syd kunde

Gør det nemt at handle alle dine ting, ét sted

Bliv oprettet som kunde på kontorsyd.dk og spar penge og tid på dine køb. Klik på nedenstående og udfyld formularen, så sender vi hurtigst muligt et log-in - og du er good to go.

Fælles mission

Under vores fælles logo arbejder vi dagligt for at skabe optimale arbejdspladser for vores kunder og medarbejdere.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få produktinfo, konkurrencer og gode tilbud direkte i din indbakke.