Dit ERP-system skal hjælpe din forretning, ikke stå i vejen for den.

Derfor spørger vi:

Hvis din ERP-løsning ikke virker, som du gerne vil – kan den så kaldes en løsning? Tag Kontor Syd med på råd. Vi skaber strategiske IT-løsninger,der binder mennesker, processer og teknologi sammen på netop den måde, der skaber mest værdi i din virksomhed.

Vi hjælper virksomheder i alle brancher med at udvikle værdiskabende forretningsgange, baseret på UNICONTA og C5-løsninger.

Vores filosofi er enkel: ”Det kan ikke kaldes en løsning, hvis det ikke løser noget.” Udgangspunktet er, hvad din virksomhed får ud af det. Dén holdning har vi altid praktiseret.

Hvornår løser en løsning det, den skal? Det gør den, når den både understøtter dine aktuelle og fremtidige behov – og i øvrigt er skabt, så de mennesker, der skal bruge den, bliver tilfredse.

Men selv den mest avancerede teknologi skaber ikke forretningsværdi i sig selv. Det kræver en samarbejdspartner, der er tæt på dig, kender din forretning og dens behov, dine mål, din branche – og som kan definere realistiske metoder og løsninger til at nå dem.

Sådan en partner er Kontor Syd. Vi fokuserer på UNICONTA og C5. Men vi sælger ikke blot teknologiprodukter, vi har kompetencerne til at håndtere IT-projekter fra a-z – både de menneskelige, organisatoriske, branchemæssige og teknologiske udfordringer. Målet er at levere enkle, men innovative løsninger, og at være dynamo og inspirator i tæt samarbejde med vores kunder.

Hvornår løser en løsning det den skal?

Det gør den, når den både understøtter dine aktuelle og fremtidige behov.

Et økonomisystem med alt hvad du behøver

Moderniser din virksomhed med dette komplette cloudbaserede økonomisystem.
Kontor Syd tilbyder installation, uddannelse og support af dette geniale system.

Danmarks mest solgte økonomi system

Microsoft Dynamics™ C5 er danske virksomheders foretrukne løsning. Mere end 70.000 danske virksomheder inden for et utal af brancher benytter dagligt de mange let tilgængelige funktioner.

Prøv Uniconta GRATIS i 30 dage

Ønsker du at prøve Uniconta gratis i 30 dage, skal du oprette en ny bruger ved at trykke på nedenstående link.

Første gang man logger på, får man så mulighed for at kigge i et demoregnskab eller oprette et nyt selskab. Opretter man et nyt selskab, kan man enten starte et nyt regnskab eller konvertere fra Microsoft Dynamics C5 eller e-conomic.

Uniconta installeres på din PC og alle dine data gemmes i skyen, derved har du adgang til dine data fra alle de PC’ere, der har installeret Uniconta.

Prøv Uniconta GRATIS i 30 dage

Ønsker du at prøve Uniconta gratis i 30 dage,
skal du oprette en ny bruger ved at trykke på nedenstående link.

Første gang man logger på, får man så mulighed for at kigge i et demoregnskab eller oprette et nyt selskab. Opretter man et nyt selskab, kan man enten starte et nyt regnskab eller konvertere fra Microsoft Dynamics C5 eller e-conomic.

Uniconta installeres på din PC og alle dine data gemmes i skyen,
derved har du adgang til dine data fra alle de PC’ere, der har installeret Uniconta.

Uniconta bygger på et helt livs erfaring med at udvikle skalerbare løsninger. Det er en løsning, der ser enkel ud for kunden, men som er mobil, og kan udvikles, tilpasses og fyldes med funktioner og services.

Erik Damgaard

Direktør og stifter af Uniconta

PDF version

Hent information om Uniconta økonomisystemet her.

Modernisér din virksomheds økonomistyring med Uniconta, det komplette 100% cloudbaserede økonomisystem.

Det smarte økonomisystem

Uniconta er Erik Damgaards nye, lynhurtige cloudbaserede økonomisystem, som understøtter både individuelle og standardiserede økonomiprocesser effektivt. Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Alt hvad du behøver

Resultatet er et intuitivt økonomisystem, der opfylder alle behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver et komplet overblik over virksomhedsøkonomien og kan hjælpe med at gøre virksomheden mere effektiv og rentabel.

Så uanset om du er kunde, revisor eller bogholder, giver Uniconta dig mulighed for at drive din virksomhed effektivt, og levere en helstøbt service over for dine kunder.

  • Håndtér din økonomistyring, logistik og projekter
  • Opret egne felter og kartoteker
  • Tilpas skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder
  • Generer og download egne rapporter
  • Upload og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag i alle formater
  • Nem søgning på alle data

Værktøj til integration med andre programmer

Din egen løsning – også i skyen

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit IT-miljø i skyen.

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse.

Derfor kan kunderne nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som vores partnere tilbyder til Uniconta. Det er nemlig vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til vores partnere og samarbejdspartnere, at tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger.

Maksimal hastighed

Uniconta er en App, der afvikles ligesom Microsoft Office. Vi kører på PC eller Mac, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider.

Du er ikke afhængig af en browser, der låser, ”glemmer data” eller smider dig af. Du er ikke afhængig af en browser, der låser, ”glemmer data” eller smider dig af. Vi er ligesom en app på din smartphone eller tablet, derfor skal du først installere Uniconta på din PC.

PC, tablet eller smartphone

Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone, har du altid adgang til brugervenligt design. Uniconta er nemlig opbygget i responsivt design, således at løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Enkel konvertering

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.

Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

Prøv Uniconta helt gratis

Du kan prøve Uniconta på dine egne data - helt gratis. Så får du mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende med data, du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data, gratis.  Det er først, når du tager Uniconta i brug, at du skal begynde at betale.

Har du konvertere egne data og ikke ønsker at anvende Uniconta, bliver disse data automatisk slettet efter en periode uden aktivitet.

Landsdækkende partnerkanal

Uniconta understøttes af en professionel og landsdækkende partnerkanal, så du altid kan komme i kontakt med en ekspert.

Uniconta - 100% cloudbaseret.