Sæt lyd og billede på dine budskaber

Kunsten er at få dit budskab ud. Hvad enten det er til kunder eller medarbejdere, bliver lidt lettere med det rette udstyr.

Vores eksperter i AV-udstyr kan hjælpe dig med effektiv kommunikation i lyd og billeder.

Rådgivning, salg, service og udlejning

Professionelle præsentationer, videokonference og effektiv kommunikation til medarbejdere og kunder. Det kræver alt sammen professionelt udstyr, der kan formidle og forstærke dine budskaber i lyd og billeder. Hos Kontor Syd finder du både projektorer, infoskærme, touchskærme og andre AV-løsninger.

Vores eksperter hjælper dig med alt fra afdækning af dit behov til komplet installation, kalibrering og undervisning i den løsning, vi finder frem til i fællesskab.

Vi er lagerførende i Sony, Epson og Panasonic, m.fl. og vores dygtige specialister er i stand til at sikre dig den bedst mulige løsning - der passer præcis til dig og din virksomhed.

Vores serviceværksted står klar til at hjælpe, hvis udstyret volder dig problemer. Du kan nemlig også leje AV-udstyr til dine kommende konferencer, arrangementer, events m.m. hos Kontor Syd.

Projektorer

Vi var blandt de første i Danmark, der rykkede seriøst på projektorområdet til erhvervslivet, og siden 1998 har vi specialiseret os i projektorer også til private! Vi kan selvfølgelig skaffe alt i alle mærker, men vi er lagerførende i Sony, Epson og Panasonic.

Info-skærme

Lad os hjælpe med at få budskabet ud. Vi tilbyder en skærmbaseret kommunikationsløsning, som er udviklet specielt til de behov og krav virksomheder, kommuner, uddannelses institutioner, detail­kæder og lignende har for hurtigt, effektiv og fleksibel kommunikation via infoskærme.

Touch skærme

Gør dine møder mere kreative og ind­bringende med interaktiv touchscreen i forskellige størrelser 55"-80".

Du kan også leje udstyret

Vi udlejer også AV udstyr som projektorer, interaktive tavler, virtuelle mødelokaler m.v.

Kontakt os og hør mere

Ring til os på tit: 74 12 33 00 eller e-mail: salgit@kontorsyd.dk

Vi tilbyder landsdækkende installationsaftaler

  • Vi samarbejder med kompetente uddannede elektrikere, som dagligt arbejder med AV
  • Vi kan derfor også tilbyde el- og netværkskabling
  • I samarbejde med arkitekter, designere og slutbrugere, vil vores kvalificerede og professionelle installatører levere et ensartet og højt niveau af håndværk
  • Det primære formål med de AV-installationer vi designer er, at gøre den teknologi, vi installerer, let at bruge
  • Vi giver on-site idriftsættelse samt uddannelse af personale for at sikre, at din AV installation er problemfri og nem at bruge
  • Vores installatører deltager i regelmæssige installations- og produktuddannelser for at sikre, at de holder dig ajour med det nyeste udstyr og installationsteknikker