Tork

Tork

Tork tilbyder løsninger, der får dig til at tænke smartere og hele tiden være et skridt foran i forhold til at imødekomme både medarbejderes og kunders behov. Tork er særligt specialiseret inden for rengørings- og hygiejneprodukter, og søger hver dag at fremme en mere bæredygtig verden gennem de forskellige produkter, som Tork har i sortimentet. Er du nysgerrig på, hvad Tork kan bidrage med for at få hverdagen til at glide lettere i din virksomhed? Se de aktuelle produkter fra Tork her, og bliv klogere på det brede produktsortiment, der lynhurtigt gør toptunet rengøring og hygiejne til en naturlig del af jeres mindset.

Styr på hygiejnen og den bæredygtige rengøring

Udvalget fra Tork spænder bredt – fra produkter til hånddesinfektion over håndsæbe, toiletpapir, håndklæderuller i papir og til diverse rengøringsprodukter, der gør den daglige rengøring til en leg. Selvom der er ansat et rengøringsfirma eller eget rengøringspersonale til at sørge for, at firmaets lokaler skinner, er det rart at kende de produkter, der bliver brugt under rengøringen, og at vide, at der er styr på det bæredygtige aspekt i valget af rengøringsartikler. Det er der med Tork, og du kan derfor trygt vælge Tork, når der igen skal fyldes op med rengøringsprodukter på lageret.

Bestil hurtigt og nemt rengøringsartikler fra Tork

Indkøb af rengøringsartikler skal kunne klares på ingen tid, og det kan du heldigvis her, hvor du finder alverdens produkter fra Tork med flere muligheder for storkøb, så der ikke skal handles så ofte. Bestil her, og lad derefter os om at klare resten.