dbramante1928

Dbramante1928

I kategorien af covers til smartphone er Dbramante1928 et af de mest elegante mærker, du kan finde. Firmaet er dansk, og det blev stiftet i 2011 på baggrund af designidealer fra den italienske arkitekt, Donato Bramante. Firmaet gør en dyd ud af at tage sig af både miljøet og af de arbejdere, der producerer de dansk designede produkter.

Wallets og covers fra Dbramante1928

Du finder et stort udvalg af stilfulde covers og wallets til enhver moderne telefon i Dbramante1928’s sortiment. Mærket mestrer især at designe covers og wallets i læder - et smukt materiale, der giver karakter til din smartphone. Hvis du gerne vil hæve niveauet en anelse, så er et cover, en wallet eller en sleeve i læder det helt rette.

Sleeves, tasker og skriveunderlag

Dbramante1928 er også leveringsdygtig i andre typer tilbehør til det moderne, digitale menneske. Du kan finde smukke sleeves til din laptop eller sågar en weekendtaske i læder. Du kan altså gå hele vejen og udstyre dig med Dbramante1928 tasker og accessoires på alle ledder og kanter, hvis du er vild med deres designs. Vi er stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af deres produkter her hos Kontorsyd.dk.