Cover, iPhone 11, Wallet, Sort, dbramante1928 Copenhagen Slim
Varenummer: DBR41750
.
DKK 340,09 / Stk
DKK 272,07 ekskl. moms
 •  
Copenhagen er meget mere end bare et stilfuldt, slankt og beskyttende cover. Copenhagen er håndlavet af Kernelæder, der vil udvikle en smuk patina med brug. Tilpasset cover med magnetisk sidelukning. Plads til 3 kreditkort og sedler. RFID beskyttelse. Understøtter trådløs opladning.


Mere information

Bedst sælgende i Mobiltelefon Covers
 • Dbramante1928

  Dbramante1928 er designet i Danmark og deres produkter er mere end blot stilfulde og funktionelle. Den danske producent er kendt for at lave lækkert lædertilbehør, der både beskytter, ser brandgodt ud og respekterer kerneværdier. Hvert produkt er håndlavet af dygtige faglærte håndværkere, der kun bruger de bedste og fineste materialer og fuldnarvet (full-grain) kernelæder, der udvikler en smuk patina med tiden.

  Dbramante1928 er for dem der ønsker at tilføje stil, styrke, holdbarhed, funktionalitet, beskyttelse og organisering til deres hverdag.

  Udover det store udvalg af tilbehør i kernelæder og den farverige fashion serie ‘mode’ i ægte Saffiano læder, så har Dbramante1928 udvidet sortimentet med nyfortolkninger af de helt klassiske designs i serierne ‘GO’ (kanvas) og ’19twenty8’ (neopren) og en stor mængde produkter, der er udført i genvundne og genanvendte plastik materialer, der også er genanvendelige.

 • Producent dbramante1928
  Mærke dbramante1928
  Produktserie Copenhagen
  Model Slim
  Produkttype Cover
  Type Wallet
  Egenskaber Med RFID funktion, Med integreret stand
  Passer til iPhone 11
  Farve Sort
  Lukning Magnetisk
  Materiale Læder
  Lommer 1 lomme til kreditkort