Papirgården har skiftet navn til Kontor Syd

Tiden er kommet, hvor vi har brugt Papirgårdens logo for sidste gang og med begejstring budt velkommen til Kontor Syd logoet. Med samarbejdet er vi nu rustet til, at kunne servicere vores eksisterende og nye kunder endnu bedre og med et endnu større produktsortiment. Og vi glæder os.

Det skaber sjældent værdi for en virksomhed at shoppe rundt efter de kontorartikler, møbler, maskiner og IT-ydelser, der skal til for at sikre en optimal daglig drift af kontoret. Derfor har Kontor Syd samlet det hele – både i fysiske butikker, webshop og via egne konsulenter.

Forsyninger til kontoret er nødvendige for at få den daglige drift til at fungere. Kontorartikler, blæk, toner, emballage, skilte og 1000 andre ting til kontorets drift, finder du hos os i Kontor Syd. Vi har mere end 70.000 varenumre, og du finder nemt alt det, der skal bruges på kontoret hos os.

Kontor Syd leverer til virksomheder, det offentlige og private i hele landet, og har en stærk, lokal forankring i alle områder vi opererer i. Kontor Syd har hjertet bag – og vi gør det helhjertet. Derfor bliver vores kunder også ved med at være kunder.

Kontakt os

Ring på: 86321111

Nogle gange hjælper vores centrale kundeservice med at supportere jer, vores kunder. Så måske du fanger én af dem. Glæd dig, de er super hjælpsomme. 

Vi er stadig de samme kendte ansigter

Ny fælles mission

Under vores fælles logo arbejder vi dagligt for at skabe optimale arbejdspladser for vores kunder og medarbejdere.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få produktinfo, konkurrencer og gode tilbud direkte i din indbakke.