Logitech Ergo K860 Graphite Nordic Wirelsss E:/Cache/kontorsyd/imagecache/4/5/a/2/3/c/45a23c20d8720b0f52a9e8f98ca31bc0d878462e.jpg
Nyhed
Vi gør vores bedste for at give fyldestgørende information om vores produkter, men billederne er kun vejledende, og selve varen er ikke nødvendigvis 100% identisk med det viste billede.

Produkter kan være vist med ekstraudstyr der ikke er inkluderet, eller i andre form- og farvevarianter.

Hvis der er forskel mellem produktoverskrift, beskrivelse og billede, så er det som udgangspunkt produktoverskriften som gælder.

Hvis du er i tvivl, så kontakt os gerne.

Varenummer: 920-009168
DKK 719,20 / stk
Pris inkl. moms DKK 899,00
Levering 1-2 dage
Levering

Gratis levering ved køb over DKK 600,00

Bestilles varen inden kl. 12:30 leveres den allerede i morgen, såfremt lager haves. (Gælder ikke lørdag og søndag)

Support

Har du spørgsmål eller brug for hjælp, er du velkommen til at kontakte kundeservice:

+45 74 12 32 44
salg@kontorsyd.dk

Logitech Ergo K860

EN TASTEOPLEVELSE DER FØLES BEDRE

Vi introducerer ERGO K860, et opdelt ergonomisk tastatur designet til bedre skrivestilling, mindre belastning og mere støtte.

Skriv naturligt med et kurvet, opdelt tastatur der forbedrer din skrivestilling. Den skrånende form reducerer muskelbelastningen af håndled og underarme, – og holder dine hænder og skuldre afslappet.

BEDRE SKRIVESTILLING, BEDRE RESULTATER

Med det buede tastatur på ERGO K860 kan du placere dine hænder, håndled, fingre og underarme i en mere naturlig position – du vil lægge mærke til aflastningen i det øjeblik dine hænder lander på tastaturet.

ERGO K860 har endda vist sig at reducere muskelaktivitet med 21 % i den øvre trapezmuskel1 – en vigtig muskulatur i midten af ryggen, der stabiliserer og understøtter bevægelse af skulder og nakke.

GIV DINE HÅNDLED ET LØFT

Hold dine håndled i en naturlig stilling, uanset om du sidder eller står, med det innovative håndledsløft. Ben der kan slås ud på 0°, -4° og -7° løfter håndfladerne til den optimale ergonomiske position afhængigt af din unikke opsætning.

UBESVÆRET PRÆCISION MED PERFEKT FORMEDE TASTER

En flydende og ultrapræcis skriveoplevelse uden kompromis med hensyn til hastighed og nøjagtighed. Dine fingre glider ubesværet over tasternes matte overflade, og de taktile detaljer gør det let at orientere fingrene og bevare fokus. Det opdelte layout og den konvekse kurve fremmer en mere naturlig hånd- og fingerplacering.

TRE LAG AF KOMFORT OG STØTTE

En polstret håndledsstøtte placerer dine underarme lige over tastaturet og tilbyder 54 % mere håndledsstøtte, mens du reducerer bøjningen af håndleddet med 25 %.1

  1. OVERFLADELAG: 0,5 mm STRIKSTOF med en holdbar, pletafvisende belægning, der er let at gøre ren og glat at røre ved.
  2. STØTTELAG: 2 mm TÆT SKUMMATERIALE giver en behagelig, fast fornemmelse, der spreder trykket ligeligt.
  3. KOMFORTLAG: 4 mm MEMORYSKUM sørger for en behagelig og individuel udformning, der forbedrer følelsen af komfort og afslapning.
Specifikationer
Design
Emballeringsdata
Ergonomisk
Mus
Strømstyring
Systemkrav
Tastatur
Vægt & størrelser
Nyhedsbrev
Få tilbud, produktnyheder og andet godt lige ved hånden
Vælg venligst hvilke afdelinger, du ønsker nyheder fra.
Copyright © Kontor Syd A/S - Alt indhold på siden, herunder billeder, produktinformation, tekst m.v. tilhører Kontor Syd A/S, og intet indhold fra siden må gengives uden tilladelse