Logitech G513 LIGHTSYNC RGB Mech. Gaming Keyboard GX Red, Carbon (Nordic)
Varenummer: 920-009337
.
DKK 1.693,14 / Stk
DKK 1.354,51 ekskl. moms
Bedst sælgende i Tastaturer
  • Logitech G513 LIGHTSYNC RGB Mech. Gaming Keyboard GX Red, Carbon (Nordic)

    EN LILLE MEN VIGTIG FORDEL
    G513 er et effektivt gamingtastatur med avancerede mekaniske GX-taster. G513 har en aftageligt håndledsstøtte med memoryskum og er fremstillet af en aluminiumslegering af høj kvalitet.

    LIGHTSYNC RGB
    Belysningen af tasterne på G513-tastaturet kan tilpasses enkeltvis vha. ca. 16,8 millioner farver. Du kan oprette dine egne animationer eller bruge de forudindstillede effekter. Og med LIGHTSYNC-teknologien tilpasses belysningen efter spillet, lyden eller farven på skærmen så du får den hidtil mest fordybende RGB-oplevelse.

    VALG AF MEKANISKE TASTER
    Avancerede mekaniske GX-taster – udviklet og testet for 100 % ydeevne, respons og holdbarhed. Vælg mellem tre forskellige typer mekaniske taster – GX Blue (klikkende), GX Brown (taktil), GX Red (lineær)

    FØRSTEKLASSES KOMFORT
    Memoryskummet genfinder hurtigt den oprindelige form efter tryk så det føles som nyt hver gang. Memoryskummet er pakket ind i blødt, stærkt og holdbart syntetisk læder som er vandtæt og svedafvisende og nemt kan tørres af. De seks gummifødder i bunden sørger for at håndledsstøtten bliver på sin plads. Håndledsstøtten er med andre ord klar når du er klar.

    ALUMINIUMSLEGERING AF SAMME TYPE SOM BRUGES TIL FLY
    G513 er fremstillet af en utrolig stærk og holdbar aluminium-magnesiumlegering (5052) som giver et minimalistisk og smukt design. Med den stærke 5052-legering får du et robust og skridsikkert chassis med alle de funktioner der giver dig en uovertruffen gamingoplevelse.

    USB-GENNEMGANG
    Du får brugervenlighed og hastighed lige ved hånden. Med det ekstra, dedikerede USB-kabel er det muligt at tilslutte USB-gennemgangsporten til en indgang så strøm og datahastighed altid er på maks. Tilslut en enhed for at oplade, eller tilslut en mus så du er klar til kamp når som helst.

    FULDT SÆT AF FUNKTIONSTASTER
    Tasterne til mediestyring og belysning er lige hvor de skal være. Brug FN-tasten til at justere lydstyrken, afspille, pause, afbryde lyden, skifte spiltilstand, skifte lyseffekter osv. Du kan bruge FN-skiftefunktionen i Logitech G HUB og konfigurere funktionstasterne til at udføre disse kommandoer som standardindstilling.

    FUNKTIONER DESIGNET TIL GAMING
    Du taber ikke et spil fordi du kom til at ramme Windows ® -tasten med dine tykke fingre. Skift til spiltilstand med FN+F8. Med Logitech G HUB kan du deaktivere de taster du ikke har brug for. RGB-profilerne til de enkelte taster opbevares i den indbyggede hukommelse, så de er klar når du slutter tastaturet til en anden computer.

    KASSEN INDEHOLDER:

    Gamingtastatur
    Håndledsstøtte af memoryskum
    Gamingtaster
    Værktøj til afmontering af taster
    Brugervejledning

  • Producent Logitech
    Mærke Logitech
    Produktserie LIGHTSYNC
    Model G513 Nordic
    Produkttype Tastatur