Stationære Computere
Mest solgte
MSI Cubi 12M-001EU Mini PC Intel® Core™ i7 i7-1255U 16 GB DDR4-SDRAM 512 GB SSD Windows 11 Home Sort
CUBI 5 12M-001EU
 
DKK 7.162,50 / Stk inkl. moms
DKK 5.730,00 ekskl. moms
HP Z2 G9 Tower Intel® Core™ i7 i7-13700K 32 GB DDR5-SDRAM 1 TB SSD Windows 11 Pro Workstation Sort
5F106EA#UUW
 
DKK 16.000,00 / Stk inkl. moms
DKK 12.800,00 ekskl. moms
HP Elite 800 G9 Mini PC Intel® Core™ i5 i5-13500 16 GB DDR5-SDRAM 256 GB SSD Windows 11 Pro Sort
5M9M7EA#UUW
 
DKK 9.250,00 / Stk inkl. moms
DKK 7.400,00 ekskl. moms
Bishop C i7 Touch Blank Keyb Black EU C
BBC710BCB7B02
 
DKK 12.921,88 / Stk inkl. moms
DKK 10.337,50 ekskl. moms

Der er mange fordele ved at investere i en stationær computer

Det traditionelle kontor indeholder en stationær computer, og det er der flere årsager til; eksempelvis er den stationære computer kendt for at have mere kraft, idet vægt og transport ikke har været en bekymring under opbygningen. En anden stor fordel er, at du, i tilfælde af at noget i computeren går i stykker, kun behøver at udskifte det, som faktisk går i stykker. Det betyder, at hvis eksempelvis din skærm går i stykker, så kan du nøjes med nemt at skifte den. Du kan derudover altid ændre og forbedre en computer ved at isætte nyt hardware. Uanset om du skal investere i en ny computer eller blot skal bruge ekstradele til din computer, så er Kontor Syd stedet, hvor du skal lede. Vi har nemlig alt det, som du står og mangler inden for stationære computere og tilbehør.

En stationær PC er brugbar på kontoret

Mange kontorer stationære computer stående, da de ikke har behov for at skulle ud af huset med deres computere. Her er det en klar fordel, at det er en stationær, der er investeret i, for den kan som sagt ofte yde mere og er kraftigere bygget end andre computertyper. Det kan for mange personer være en fordel at have en computer ét sted, så man ikke altid kommer til at tage arbejde med hjem. Hos Kontor Syd har vi desuden et bredt udvalg af de bedste mærker og producenter af stationære computere såsom Apple, Lenovo og Dell, som alle er anerkendte brands, der oftest ses i diverse kontorlandskaber. Anskaffelse og brug af en stationær computer, der kan justeres i skærmen, er desuden god i forhold til arbejdsstilling, som mange på kontoret kan have problemer med; ved at have en stationær computer sikrer du dig, at din arbejdsstilling kan blive ergonomisk korrekt.

En stationær computer kan fås i forskellige udgaver

Når du skal købe din nye stationære computer, så er der nogen ting, du bør overveje før et endeligt køb. Det er først og fremmest nødvendigt at tænke over, hvor meget lagringskapacitet din computer skal have. Hos Kontor Syd forhandler vi stationære computere med lagringskapacitet mellem 8 GB og 3000 GB, hvorfor der naturligvis findes en, der kan matche dine behov. Du kan dernæst overveje, hvilken processer du ønsker, og hvilket operativsystem der skal være installeret deri. Alle disse beslutninger bliver meget nemmere, hvis du anvender Kontor Syds søgefelt, for på den måde glemmer du ikke at tænke over noget indhold i din kommende computer. Vi forhandler mange forskellige udgaver af den stationære computer, hvilket betyder, at du her både kan finde de klassiske modeller, men at de mere specielle computere også er at finde. Et eksempel herpå er Apples iMac, hvor computeren er indbygget i skærmen, hvormed computer og skærm forenes i én stationær computer.