Ståluld
Mest solgte
Rensesvamp, Stål, 11.5x9x8cm, 10stk, Abena
AB6354
 
DKK 81,25 / Pakke inkl. moms
DKK 65,00 ekskl. moms
Ståluld, Med sæbe, Minatol
AB1999917380
 
DKK 31,25 / Stk inkl. moms
DKK 25,00 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Ståluld  

Ståluld eller stål uld, uanset hvordan du staver det, kommer der den samme lille sølvfarvet børste frem. Ordet uld kan måske forvirre en smule, for ståluld er ikke uld i traditionel forstand. Det er nemlig en rensesvamp, som kan fjerne brændte lasagnerester eller andre madrester, som en almindelig opvaskebørste ikke kan klare. De små stålhår ’river’ madresterne af enten fadet eller gryden, som det er brændt fast på. Derfor er ståluld uundværligt i ethvert køkken.

Stålsvamp til ethvert behov

Hos Kontorting forhandler vi to forskellige slags ståluld. Den ene rensesvamp er en rund stålsvamp, som du får i en pakke med 10 stykker. Den anden stålsvamp er firkantet og fås med sæbe. Den kommer i et antal af 12 stykker. Den firkantede stålsvamp er klar til brug, og du undgår at skulle ud at købe sæbe til.

Ståluld kan genbruges

Hvis du aldrig har brugt en ståluldssvamp, så vil du glæde dig over, at du ikke behøver at smide den ud efter brug. Den lille svamp kan sagtens genbruges, så du tænker over miljøet og med god samvittighed kan købe en ståluldsvamp.

Kontakt os for et større parti

Hvis du skal have flere end 10 eller 12 stålsvampe, så kan du altid kontakte os for at bestille et større parti. Vores kundeservice vil med stor glæde hjælpe dig på enten telefon eller mail.

Vi har samlet det hele et sted

Mens du er i gang med at købe ståluld, kan du også fylde indkøbskurven med andet rengøringsgrej. For på kontorsyd.dk har vi samlet alt på et sted, så du ikke behøver at køre i flere butikker for at handle. Vi ved, at du i forvejen har en travl hverdag, så vi ønsker at hjælpe, hvor vi kan.