Logitech MX Keys Business Wireless Keyboard, Graphite (Nordic)
Varenummer: 920-010249
.
DKK 795,00 / Stk
DKK 636,00 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Skarpe Priser
 • Logitech MX Keys Business Wireless Keyboard, Graphite (Nordic)

  FREMTIDENS SKABERE

  MX-serien er designet til folk med højt specialiserede workflow-behov som kodere, kreative personer og analytikere. Med MX Keys til Business kan brugere skrive på et tastatur, der er designet til stabilitet og præcision, hvor hvert tastetryk er flydende, naturligt og præcist. If they can think it, they can master it.

  OPLEV MASTER-SERIEN
  Vi skaber intuitive, menneskecentrerede oplevelser baseret på årtiers videnskabelig ekspertise inden for menneskelig interaktion—og MX Keys til Business er ingen undtagelse. Fra perfekt formede taster til smart belysning, der automatisk tilpasser baggrundslyset til bevægelser og lysforhold. MX-serien leverer oplevelser der er vanedannende, og forbedrer folks præstation.

  VERSATILE CROSS-PLATFORM COMPATIBILITY
  MX til Business-produkter fungerer sammen med førende operativsystemer og virksomhedsapps—på tværs af computere, bærbare, tablets og smartphones. This makes global deployment seamless.

  STØRRE PRODUKTIVITET MED OPTIONS
  Logitech Options er en software-app, der giver brugerne mulighed for at tilpasse deres MX-serie-oplevelser med MX Keys til Business. Dette hjælper med at strømline gentagne opgaver for at maksimere produktivitet, og kombinerer års hardware-ekspertise med smarte software-løsninger.

  KASSENS INDHOLD:

  MX Keys til tastatur i erhvervsbrug
  Logi Bolt USB-modtager
  USB-C-opladerkabel (USB-A til USB-C)
  Brugervejledning

   
 • Producent Logitech
  Mærke Logitech
  Produktserie Wireless
  Model MX Nordic
  Produkttype Tastatur