Refurbished

* Et refurbished produkt har været i brug, men er blevet grundigt renset og testet på autoriseret værksted. Den kan derfor sælges til en uhørt lav pris! Vores refurbished modeller er i meget flot stand.

Mest solgte
Lenovo ThinkPad T490 14" FullHD i5/8365U, 512SSD, 16GB, Win11Pro IPS - Refurbished B Lenovo ThinkPad T490 14" FullHD i5/8365U, 512SSD, 16GB, Win11Pro IPS - Refurbished B
DML9049B
 
DKK 2.999,00 / Stk inkl. moms
DKK 2.399,20 ekskl. moms
Lenovo ThinkPad L580 15" Intel i5 8250U 1,6GHz 256GB SSD 8GB Win11 Pro - Refurbished B Lenovo ThinkPad L580 15" Intel i5 8250U 1,6GHz 256GB SSD 8GB Win11 Pro - Refurbished B
DML9046B
 
DKK 2.799,00 / Stk inkl. moms
DKK 2.239,20 ekskl. moms
Lenovo ThinkPad T470s - Refurbished A Lenovo ThinkPad T470s - Refurbished A
LAP-T470S-MX-A009
 
DKK 1.599,00 / Stk inkl. moms
DKK 1.279,20 ekskl. moms
Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th Gen 14" - Intel i7 8665U 1,9GHz 512GB NVMe 16GB Win 11 Pro - Grade B Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th Gen 14" - Intel i7 8665U 1,9GHz 512GB NVMe 16GB Win 11 Pro - Grade B
DML9026B
 
DKK 3.999,00 / Stk inkl. moms
DKK 3.199,20 ekskl. moms
Viser 1 til 4 af 4

Refurbished computer, tablet og telefon

Er du på udkig efter en brugt bærbar, tablet eller telefon? Der er mange penge at spare ved at købe brugt, men samtidig kan det være ret usikkert at købe brugt it-udstyr hos en privat. Det behøver du dog heller ikke, for du kan få en brugt og refurbished bærbar, tablet eller telefon her hos os. Så er du garanteret, at maskinen virker, og du slipper for den uvished, der er forbundet med et privat brugt køb. Tag et kig i vores udvalg af refurbished bærbare og se, om der ikke er en maskine, du falder for.

Hvad er refurbished?

Refurbished er et engelsk ord, der betyder renoveret. Det kan bruges om en række ting, men i computerverdenen betyder det, at en brugt maskine er blevet renset, slettet og gjort klar til brug på ny. En refurbished bærbar vil typisk have lidt slid på ydersiden, da den er blevet brugt. Det betyder dog ikke, at computeren ikke vil give dig al den ydeevne, som du har brug for. Når du køber en refurbished computer, bærbar eller tablet hos os, så har du to års garanti, ligesom når du køber nyt. Det er altså sund fornuft både for din pengepung og for miljøet at gøre brug af de brugte bærbare, der stadig har mange gode år i sig.

Hvad betyder A, B og C?

Grade A er et produkt i god stand.

 • De fleste ser ud som nye, men er lettere brugt og kan have mikroridser eller mærker, som kun ses helt tæt på.
 • Minimum 90% batterikapacitet.

Grade B er et produkt i rimelig stand til en fair pris.

 • Almene brugsspor acceptabelt. Små ridser på skærm, sider og bagside kan forekomme.
 • Enheden er fuldt funktionsdygtig.
 • På iPhone Xr og nyere kan fejlmelding grundet udskiftet batteri eller skærm forekomme.
 • Små light spots på skærm kan forekomme.
 • Manglende True Tone-funktion kan forekomme.
 • Minimum 80% batterikapacitet.

Grade C er et produkt med synlige tegn på slitage.

 • Enhederne viser tegn på brug, ridser på skærm, sider og bagsider kan forekomme.
 • Touch-ID/Face-ID virker ikke på alle enheder.  
 • På iPhone Xr og nyere kan fejlmelding grundet udskiftet batteri eller skærm forekomme.
 • Light spots på skærm kan forekomme.
 • LCD-misfarvning på skærm kan forekomme.
 • Manglende True Tone-funktion kan forekomme.
 • Minimum 70% batterikapacitet.

Køb en brugt bærbar her

Der var engang, hvor udvikling i computernes ydeevne udviklede sig drastisk hvert år. Sådan er det dog ikke længere, og derfor får du i de fleste tilfælde rigeligt med funktioner og ydeevne med en brugt bærbar eller anden refurbished computer fra vores sortiment. Du kan derfor virkelig spare penge med en brugt bærbar og samtidig få en moderne computer, der kan alt det, du har brug for.

Refurbished bærbar

En bærbar computer er et vigtigt redskab for rigtig mange mennesker. Det gælder både i jobsituationer og i studiesituationer, hvor en bærbar er en nødvendig del af arbejdet, hvor den samtidig er en forudsætning for en succesfuld hverdag på både job og uddannelse.

Men gode bærbare computere er dyre, og hvis du ikke ønsker at bruge mange penge på en ny, kan du vælge at købe en brugt bærbar – også kaldet refurbished – og på den måde komme til at spare mange penge.

Refurbished bærbar i høj kvalitet

Her hos Kontor Syd finder du en række forskellige refurbished bærbare computere – og selvom du køber en brugt bærbar, så får du alligevel et produkt i en rigtig høj kvalitet.

Vi sælger nemlig ikke en computer videre, før vi er 100 % sikre på, at den fungerer, som den skal, og du skal derfor ikke bekymre dig om, om din refurbished bærbar kommer med seriøse skavanker.

En brugt bærbar fra Kontor Syd kan derfor bruges til præcis de samme ting som en ny computer, og selvom der måske kommer et par brugsmærker i det ydre med, så du får alligevel en toptunet maskine, der kan assistere dig i det daglige arbejde på studiet eller på kontoret.