Pakkeborde og Pakkestativer
Mest solgte
Kniv/Skæreaggregat B1360 mm
SONO301521
 
DKK 3.619,05 / Stk inkl. moms
DKK 2.895,24 ekskl. moms
Kniv/Skæreaggregat B1860 mm
SONO301520
 
DKK 3.859,13 / Stk inkl. moms
DKK 3.087,30 ekskl. moms
Viser 1 til 2 af 2

Pakkeborde

Vejen frem er e-handel, og da vi gerne vil hjælpe dig med at gøre dit arbejde nemmere, når du skal pakke varer ind til dine kunder, så kan du her finde et godt udvalg inden for kategorien pakkeborde og pakkestativer.

Hvis vi eksempelvis kun har enten pakkeborde eller pakkestativer på webshoppen, er du velkommen til at kontakte os og høre, om vi har mulighed for at skaffe andre varer, end dem du kan se.

Et pakkestativ kombineret med et pakkebord er perfekt, når du og dine kolleger eller ansatte skal ekspedere webordrer eller blot pakke gaver ind i en fysisk forretning.

Leverandør af pakkeborde til lager og med hjul

Til enhver tid stræber vi efter at have et godt sortiment af varer, sådan at du kan pakke ting ind på den mest optimale måde.

Når du arbejder ved et pakkebord og eventuelt har et pakkestativ stående ved siden af, så de forskellige indpakninger og tilbehør er let at komme til, skåner du din krop for unødig belastning. Derudover optimerer du også arbejdsprocessen, fordi du ikke skal rende og lede efter de ting, du skal bruge for at kunne ekspedere en ordre.