Musemåtte, Tan, 25x20 cm, 4 mm, dbramante1928 Copenhagen
Varenummer: DBR45049
.
DKK 271,88 / Stk
DKK 217,50 ekskl. moms
 •  
Forkæl dig selv eller din medarbejder Opgrader hjemmekontoret med vores nye eksklusive musemåtte af ægte kernelæder. Vores musemåtte er skridsikkert, så du trygt kan bruge musen med et stabilt underlag. Musemåtten er håndlavet og produceret 100% CO2-neutralt på egen fabrik. ægte kernelæder. Skridsikkert underlag. Udvikler smuk patina med tiden. Designet i Danmark og produceret 100% CO2-neutralt. Fås i farverne tan eller sort. Kan kombineres med vores skrivebordsunderlag.


Mere information

Bedst sælgende i Musemåtter
 • Dbramante1928

  Dbramante1928 er designet i Danmark og deres produkter er mere end blot stilfulde og funktionelle. Den danske producent er kendt for at lave lækkert lædertilbehør, der både beskytter, ser brandgodt ud og respekterer kerneværdier. Hvert produkt er håndlavet af dygtige faglærte håndværkere, der kun bruger de bedste og fineste materialer og fuldnarvet (full-grain) kernelæder, der udvikler en smuk patina med tiden.

  Dbramante1928 er for dem der ønsker at tilføje stil, styrke, holdbarhed, funktionalitet, beskyttelse og organisering til deres hverdag.

  Udover det store udvalg af tilbehør i kernelæder og den farverige fashion serie ‘mode’ i ægte Saffiano læder, så har Dbramante1928 udvidet sortimentet med nyfortolkninger af de helt klassiske designs i serierne ‘GO’ (kanvas) og ’19twenty8’ (neopren) og en stor mængde produkter, der er udført i genvundne og genanvendte plastik materialer, der også er genanvendelige.

 • Producent dbramante1928
  Mærke dbramante1928
  Produktserie Copenhagen
  Produkttype Musemåtte
  Størrelse 25x20 cm
  Farve Tan
  Materiale Læder-Skridsikkert underlag
  Tykkelse 4 mm