Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, White
Varenummer: 910-005292
.
DKK 610,70 / Stk
DKK 488,56 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Mus
 • Logitech G305 LIGHTSPEED Wireless Gaming Mouse, White

  G305 er en trådløs gamingmus med LIGHTSPEED-teknologi der er designet til maksimal ydeevne, og som kombinerer den nyeste teknologi med en fornuftig pris. Det er næste generation inden for trådløs gaming – nu tilgængelig for alle gamere.

  HERO-SENSOR
  HERO er en revolutionerende ny optisk sensor som er designet af Logitech G med henblik på at levere den bedste ydelse i klassen og op til 10 gange bedre energieffektivitet (sammenlignet med forrige generation). HERO-sensoren giver en exceptionelt nøjagtig og ensartet ydelse uden udjævning, filtrering eller acceleration fra 200 til 12.000 DPI. G305 kan gemme op til 5 profiler med op til 5 DPI-niveauer hver i den interne hukommelse.

  TRÅDLØS LIGHTSPEED
  Gennem en gennemgribende udviklings- og designproces har Logitech G udviklet robust trådløst udstyr der løser de basale problemer med forsinkelse, stabilitet og tilslutningsmuligheder. Resultatet er LIGHTSPEED, en trådløs og professionel løsning med samme ydeevne som hvis den havde haft ledning.

  ULTRALANG BATTERILEVETID
  HERO-sensoren og LIGHTSPEED sikrer en ekstrem trådløs effektivitet, så du kan spille i månedsvis. Du er samlet set sikret op til 250 timers batterilevetid på blot et enkelt AA-batteri. Det kan indstilles til at vare op til 9 måneder med typisk brug i holdbarhedsfunktionen som kan vælges via Logitech Gaming Software. Logitech Gaming Software samt indikatorlysene på G305 vil fortælle dig når der er 15 % batterilevetid tilbage.

  ULTRALET
  Ifølge Logitech G behøver en trådløs gamingmus ikke være tung. G305 vejer kun 99 gram takket være de anvendte letvægtsmaterialer og det meget lave batteriforbrug.

  6 PROGRAMMERBARE KNAPPER
  De primære knapper på G305, både venstre og højre, er testet til at kunne klare 10 millioner klik. G305 har også en midterknap, en knap til justering af DPI og to knapper på siden der kan programmeres ved hjælp af Logitech Gaming Software (LGS).

 • Producent Logitech
  Mærke Logitech
  Produkttype Mus
  Produktserie LIGHTSPEED
  Model G305