Randers + Radius Tono Stol
Varenummer: 1015786
.
DKK 5.192,50 / Stk
DKK 4.154,00 ekskl. moms
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Mødestole
 • Tono

  Lydabsorberende og lavet af genanvendt PET plast

  TONO er en lydabsorberende armstol og er en af de første stole på markedet, som er lavet af miljøvenlige materialer. Skallen er af filt, som er lavet af genanvendte PET flasker. 

  Tidløst design og smuk form

  Det danske arkitektfirma, Hans Thyge & Co. har designet en tidsløs og funktionel armstol med en karakteristisk smuk skal. Skallen har en dynamisk bevægelighed og giver en fremragende siddekomfort. Denne komfort er opnået ved at arbejde videre med den dobbeltkrumme unikke geometri, man kender fra SALA stolens ryg – også designet af Hans Thyge & Co.

  3 forskellige stel

  Transformationen fra tegnebræt til stol har taget over et år, og i den periode har formen undergået flere optimeringer og ændringer for at komme frem til den nuværende pressede filtform, som stolen har i dag. Samtidig har der været arbejdet med 3 forskellige understel, som betyder, at stolen kan tilpasses mange forskellige miljøer og indretningssituationer.

  RETHINK

  Ved at genanvende 250 stk. halvliters plastflasker, har vi skabt et materiale, der udfordrer brug-og-smid-væk-tendensen med en cirkulær livscyklus til fordel for miljøet og økonomien.

 • Producent Randers + Radius
  Mærke Randers + Radius
  Model Tono
  Produkttype Stol
  Designer Hans Thyge & co
  Dybde 53 cm
  Farve Stel: Mørke grå
  Højde 79 cm
  Materiale Sæde: Repetto 1201 - Grå, Stel: Stål
  Bredde 56 cm