Stole

Vi bruger vores møbler forskelligt, og derfor er det vigtigt, at gøre sig nogle overvejelser omkring hvilke behov, der skal opfyldes, inden man går på indkøb. Vi benytter vores stole til de afslappede møder eller til at arbejde i, derfor bør kvaliteten altid være i top, så møblerne ikke skal udskiftes for ofte. Her på siden finder du et udvalg af stole i forskelligt design. Men tøv ikke med at kontakte os med dine ønsker.

Bedst sælgende i Stole

Stole til kontoret, firmaet eller hjemmet

Kontorstole

Mange sidder dagligt i timevis på kontoret derhjemme eller på arbejdet. Kontorstolen er derfor det allervigtigste, hvis du sidder fastlåst mange timer på kontoret hver dag. En komfortabel kontorstol giver overskud til at koncentrere sig om en sit arbejde. En ergonomisk kontorstol er en god løsning, idet den hjælper med at aflaste din krop og ryg, hvilket samtidig bidrager til en bedre koncentrationsevne og optimering af arbejdsprocesserne. Hos Kontor Syd har vi et stort udvalg af ergonomiske kontorstole, der passer til de fleste arbejdsmiljøer. Alle vores kontorstole har regulerbare funktioner, således at de kan tilpasses til den siddestilling, der passer dig.

Designer Stole

Der er mange hensyn at tage, når man skal vælge den helt rigtige mødestol. Møder og konferencer kan ofte trække i langdrag, derfor er det vigtigt at stolene er komfortable, således at lange møder ikke bliver en ergonomisk udfordring. En dårlig siddestilling kan nemt forårsage muskelspændinger og rygproblemer, hvilket kan medvirke til manglende koncentrationsevne. Derfor er mødestole essentielle for at opretholde et godt og effektivt arbejdsmiljø til møder eller konferencer. Hos Kontor Syd finder du et udvalg af komfortable og stilrene mødestole.

Hvilestole

En god hvilestol bør næsten være fast inventar i ethvert hjem. En hvilestol giver god støtte til kroppen, og er ideel til at tage et hvil efter en lang arbejdsdag; heraf navnet. En lænestol eller hvilestol kan blive omdrejningspunkt for hjemmets hyggekrog, hvor man har mulighed for at smække benene op, tage tæppet omkring sig og nyde en god bog.  Her på siden finder du et udvalg af hvilestole og lænestole i lækkert design og høj komfort. Du kan finde hvilestole fra mærker som Poul M. Volther, Fritz Hansen og Hans J. Wegner.

Sofaer

Sofaen er en af de mest essentielle møbler i dagligstuen. En sofa skal holde i mange år, derfor er det også vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, der opfylder dine krav. En sofa er meget øjensynlig i dagligstuens indretning, hvorfor de fleste prioriterer et flot design passende til de resterende møbler. Sofaen er samtidig hjemmets samlingspunkt, hvor der tilbringes meget tid, enten foran fjernsynet, til servering af kaffen til et middagsselskab eller lignende aktiviteter. Derfor er komforten også vigtigt at tage højde for, så du sikrer at sofaen også er behagelig og komfortabel at sidde i. Hos Kontor Syd finder du sofaer i elegant design og med behagelig komfort. Du finder blandt andet sofaer fra kendte mærker som Erik Jørgensen, Fredericia Furniture og Softline.

Kantinestole og tilbehør til stole

Her på siden kan du finde kantinestole i smart design fra mærker som Fritz Hansen, Hans J. Wagner og Montana. Kontor Syd har et stort udvalg af kantinestole, der garanterer et lækkert design i stilrene farver, som passer til enhver indretning. Vores kantinestole er samtidig garanteret en høj kvalitet, der sikrer at de kan holde til det meget aktive miljø, der er i kantiner. Kantinestole bruges flere gange dagligt af forskellige mennesker, og derfor er det vigtigt at kvaliteten er i top. Hos Kontor Syd finder du desuden forskelligt tilbehør til stole såsom hynder i forskellige lækre materialer, der kan give dine stole lidt ekstra komfort.