Cover, iPhone 11, Wallet, Tan, dbramante1928 Lynge
Varenummer: DBR41764
.
DKK 437,63 / Stk
DKK 350,10 ekskl. moms
 •  
Lynge er en sofistikeret 2-i-1 cover med en magnetisk snap-on-cradle. Kan bruges enten som et ultra-slank cover, en funktionel tegnebog eller begge dele. Håndlavet af Kernelæder, der udvikler en smuk patina med tiden. Modelspecifik snap-on-cradle med Kernelæder yderside. Plads til 3 kreditkort og sedler. RFID beskyttelse. Understøtter trådløs opladning i cradle.


Mere information

Bedst sælgende i Mobiltelefon Covers
 • Dbramante1928

  Dbramante1928 er designet i Danmark og deres produkter er mere end blot stilfulde og funktionelle. Den danske producent er kendt for at lave lækkert lædertilbehør, der både beskytter, ser brandgodt ud og respekterer kerneværdier. Hvert produkt er håndlavet af dygtige faglærte håndværkere, der kun bruger de bedste og fineste materialer og fuldnarvet (full-grain) kernelæder, der udvikler en smuk patina med tiden.

  Dbramante1928 er for dem der ønsker at tilføje stil, styrke, holdbarhed, funktionalitet, beskyttelse og organisering til deres hverdag.

  Udover det store udvalg af tilbehør i kernelæder og den farverige fashion serie ‘mode’ i ægte Saffiano læder, så har Dbramante1928 udvidet sortimentet med nyfortolkninger af de helt klassiske designs i serierne ‘GO’ (kanvas) og ’19twenty8’ (neopren) og en stor mængde produkter, der er udført i genvundne og genanvendte plastik materialer, der også er genanvendelige.

 • Producent dbramante1928
  Mærke dbramante1928
  Produktserie Lynge
  Produkttype Cover
  Type Wallet
  Egenskaber Løs magnetisk telefon case, Med RFID funktion
  Passer til iPhone 11
  Farve Tan
  Lukning Magnetisk
  Materiale Læder
  Lommer 3 lommer til kreditkort