Wacom

Wacom

Wacom producerer en lang række forskelligt udstyr til digital kreativitet som eksempelvis de såkaldte styluspenne, der er touchpenne til din touchskærm.

Derudover er Wacom også kendt for sine digitale tegneplader, der gør det nemmere end nogensinde før at være kreativ på en skærm fremfor på papir.

Produkterne fra Wacom er det rette valg for alle, der er professionelle inden for kreative brancher såsom eksempelvis:

  • Animation
  • Grafisk design
  • Film- og billedredigering
  • Tegning

Derudover kan Wacoms produkter naturligvis også bruges af dig, som ikke er professionel, men som bare har en passion for at tegne eller for andre af ovenstående aktiviteter, som du elsker at lave derhjemme i din fritid. 

Hvordan virker en tegneplade?

Med en tegneplade fra Wacom kan du udtrykke din kreativitet på en skærm på en virkelighedsnær måde. Det gør du ved at bevæge din styluspen over tegnepladen på samme måde, som du ville bruge en blyant på et stykke papir. Når du tegner eller skriver med din styluspen på tegnepladen, vil dine streger blive overført til din computerskærm. Foruden at tegne simple streger i forskellig tykkelse har du også mulighed for at tegne skygger, lave farver og tilføje andre effekter til dine billeder eller andet.