Varta

Varta

Batterier skal der til, når der skal holdes liv i diverse elektronik, men hvor mange gange glemmer vi ikke at få købt nye batterier og står frustrerede tilbage med et produkt, der ikke virker, som det skal? Skab en god rutine med fast indkøb af batterier fra Varta, der tilbyder alle typer af batterier fra AA-batterier til D-batterier og diverse knapcellebatterier. Fyld lageret godt op – så er du altid sikker på at have det batteri fra Varta lige ved hånden, som du skal bruge.

Batterier til det hele

Varta er et tysk brand, der er særligt kendt for deres store kvalitetsbatterier til bil, båd og traktor. Varta er dog også leveringsdygtige inden for batterier, der kan dække almindelige hverdagsbehov på kontoret, og vi er stolte af at kunne præsentere et bredt udvalg af batterier fra Varta her i vores sortiment. Nærmest uanset opgaven står Varta klar med et passende batteri, og de enkelte batterier holder heldigvis rigtig godt, så du får en lang batteritid og ikke skal skifte batteriet ud lige med det samme. Hvilke batterier har I typisk behov for i dagligdagen i virksomheden? Find dem her i det store udvalg fra Varta.

Køb batterier fra Varta online

Klik nemt nye batterier fra Varta hjem her fra sortimentet hos Kontor Syd. Med Varta er I virkelig garanteret kvalitet for pengene og pålidelige batterier, der altid gør det, de skal. Bestil i dag, så lageret af batterier kan blive fyldt op, og ingen længere skal gå forgæves efter det helt rigtige Varta-batteri.