Tucano

Tucano

Med en dyr notebook ved hånden giver det rigtig god mening at investere i den bedst mulige beskyttelse til transport på farten. Tucano leverer italiensk design, når det er allerbedst, og her får du virkelig kvalitet for pengene. Et laptop- eller tablet-sleeve eller en computertaske fra Tucano forener gode materialer med et lækkert design og en høj grad af funktionalitet, og det er ikke svært at se, at du her bliver beriget med produkter af en ganske særlig kaliber. Mangler dine medarbejdere et sleeve eller en computertaske til den bærbare computer eller tablet, er det derfor bare om at få valgt blandt de mange skønne valgmuligheder her og få bestilt de rette løsninger hjem med det samme.

Computertasker og sleeves fra italienske Tucano

Tucano skaber stilfulde og robuste produkter i gode materialer med hovedvægt på læder og neopren. Produkterne er slidstærke og bliver i mange tilfælde kun flottere med alderen, og der er noget særligt over at få en computertaske eller et sleeve i hånden, hvor der virkelig er kræset om de små detaljer.

Hos Tucano gør man sig umage, og det er inspirerende at opleve den ihærdighed og gejst, som Tucano har i forhold til virksomhedens daglige arbejde. Lad din computertaske eller dit sleeve til bærbar og tablet dagligt minde dig om at yde dit allerbedste, og oplev hvilken forskel produktet gør for dig, når du er på farten på vej fra hjem til job eller fra ét møde til et andet. Når først du har stiftet bekendtskab med Tucano, kommer du højst sandsynligt til at vende tilbage til virksomhedens sortiment igen og igen.