Roliba

Roliba

Roliba er en danskejet virksomhed, der specialiserer sig inden for produktion af en lang række tilbehør til kontoret såsom emballage, gaveindpakning, gummibånd og meget andet. Har du derfor behov for disse ting til fx opstart af webshop, gaveindpakning i din butik eller måske til gaverne hjemme i privaten, så er du landet det helt rette sted.
Vi har samlet vores store udvalg af produkter fra Roliba her på siden, så du nemt kan finde lige netop det, du skal bruge. I venstre bjælke kan du ligeledes filtrere din søgning efter bestemte produkter, prisklasser m.m.

Vi forhandler altid et stort udvalg af kontortilbehør

Hos Kontor Syd har vi været inden for branchen i mange år og forsyner derved dagligt landets virksomheder med det bedste tilbehør til kontoret. Derudover har vi også mange private kunder, der sætter pris på vores store udvalg og gode priser inden for Roliba og mange andre mærker.
Har du spørgsmål til vores varer fra Roliba? Eller leder du efter noget specifikt? Du er altid velkommen til at kontakte os for at blive klogere. Husk at vi altid tilbyder nem og hurtig levering af din ordre, uanset hvor du er bosat henne i landet.