Rexel

Rexel

Rexel er et fransk mærke, der er kendt for at forsyne virksomheder med diverse kontormaskiner og tilbehør. Inden for Rexel finder du bl.a. et stort udvalg af makuleringsmaskiner og makuleringsposer, ligesom de også producerer hæfteklammer og andre produkter.
På siden her finder du alle vores varer fra Rexel, så du nemt kan finde lige netop det, du står og mangler. I venstre bjælke kan du filtrere din søgning yderligere og få vist specifikke produktkategorier, prisklasser m.m., så det bliver overskueligt for dig at finde dit næste produkt fra Rexel.

Vi leverer kontorudstyr til både virksomheder og private

Hos Kontor Syd lever vi af at gøre hverdagen nemmere for dig, der arbejder på kontor. Derfor tilbyder vi et stort udvalg af tilbehør og udstyr, så du kan skabe de bedste rammer for et godt arbejdsmiljø. Med Rexel er du altid garanteret solidt udstyr, som du kan have glæde af i mange år.
Har du spørgsmål til nogle af vores produkter fra Rexel? Eller er du på udkig efter noget specifikt? Uanset hvad er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder nem og hurtig levering i hele landet, så du snart kan trække i arbejdstøjet.