Pentel

Pentel

Pentel og deres skriveredskaber er kendt for den høje kvalitet. Firmaet blev grundlagt i 1946 i Japan og har siden da bidraget med flere innovative produkter såsom filtpennen. Vi er stolte af at kunne føre et bredt udvalg af Pentels sortiment inden for alle typer af skriveredskaber, lige fra de kendte Rollerpens til kuglepenne og markers af forskellig slags. Hvis du gerne vil have et godt skriveredskab til dig eller din arbejdsplads, så er Pentel absolut værd at kigge nærmere på.

Japansk præcision fra Pentel

Pentels produkter skuffer ikke, og det er kendetegnende for firmaet, at dets produkter holder en rigtig høj standard. Det skyldes måske den japanske grundighed og sans for detalje, som løber i virksomhedens DNA. Pentel er ikke blevet solgt videre til et større firma, som det så ofte sker, og Pentel har derfor kunnet bibeholde styringen med kvalitet og hele deres tilgang til produkterne. Det gør, at vi har nogle utroligt pålidelige og præcise skriveredskaber på markedet, med signaturen Pentel.

Vores skriveredskaber bør være i orden og være behagelige at benytte, når vi endelig har behov for at skrive i hånden. Derfor anbefaler vi, at du kigger udvalget igennem og vælger et kvalitetsprodukt blandt Pentels produkter, som du kan se her på siden.