Leitz

Leitz

Leitz er et anerkendt tysk firma, der kan præsentere et meget bredt udvalg af kontorartikler. Der er derfor stor sandsynlighed for, at Leitz har et produkt til dig, uanset hvilket behov inden for kontorartikler, du sidder med. Her i Kontorsyd.dk har vi valgt at føre en stor palette af produkterne fra Leitz, da mærket aldrig skuffer. Den tyske kvalitet og grundighed er ikke til at tage fejl af.

Hulapparat og ringbind fra Leitz

Louis Leitz, der grundlagde firmaet i 1871, var opfinder, og han arbejdede med træ og metal. Det gav ham den praktiske sans, som han brugte til at opfinde hulapparatet og ringbindet. To redskaber, vi er nærmest afhængige af, og som hjælper mange til at holde styr på papirerne på alverdens kontorer. Leitz er bygget på den pionérånd og grundighed, som Louis Leitz stod for, og det gør, at Leitz den dag i dag skaber gode og holdbare produkter til kontoret.

Leitz er tysk kvalitet

Hvis du gerne vil udstyre kontoret med godt udstyr fra A til Z, så kan du blot gå på opdagelse i vores store udvalg af Leitz-produkter her på siden. Vi er stolte af at kunne præsentere så bredt et sortiment, og vi håber, at du kan finde lige det, du søger.