HÅG

HÅG-kontorstol

Norske HÅG er eksperter i at lave ergonomiske kontorstole - task chairs, som de kalder det. Det er stole, der er designet med henblik på at kunne arbejde effektivt, samtidigt med at du er sikret en sund og harmonisk siddestilling. Hvis du leder efter en god kontorstol, så er HÅG værd at se nærmere på.

En stol fra HÅG

Det er nemt at overse, hvor vigtig stolens kvalitet er, når man indretter sit kontor eller sin arbejdsplads. Fokus kommer nemt på computere og andet udstyr, som direkte medvirker til produktiviteten. Men kontorstolen er helt essentiel, da den på sigt gør forskellen, når det gælder arbejdsglæde og sågar arbejdsskader. Det er altså ikke her, man bør spare - den gode ergonomi er alle pengene værd.

Nordisk design og HÅG

I udvalget af stole fra HÅG finder du stærke designobjekter. Kontorstole, der har en særlig signatur og stil, som er typisk for nordisk design. Designeren Peter Opsvik, manden bag TrippTrapp-højstolen, er blandt andet at finde i HÅGs portefølje, hvor han har bidraget med flere designs. Hvis du gerne vil prioritere kontorstolen, så bør du se nærmere på udvalget af stole fra HÅG, der på smuk vis kombinerer ergonomi, komfort og design.