HÅG Capisco 8106, 200 mm, Sort Select uld høj slidstyrke, standard højde Kontorstol
Varenummer: 1023560
.
DKK 6.925,00 / Stk
DKK 5.540,00 ekskl. moms
Svanemærket
Ofte købt sammen med
Bedst sælgende i Kontorstole
 • HÅG Capisco 200 mm 8106 Kontorstol

  Peter Opsvik, der har samarbejdet med HÅG siden 1974, har haft til mission at skabe den ultimativt mest ergonomiske kontorstol, der giver brugeren den absolutte bevægelsesfrihed. HÅG Capisco stolen har haft saddelryttere som inspirationskilde til filosofien bag udviklingen af stolen: Westen’s rytterede krævede absolut bevægelsesfrihed og skulle sidde i sadlen mange timer dagligt. HÅG Capisco stolen er bygget til at du befinder dig 1/3 af dagen i en stol på kontoret. Derfor har bruger HÅG "The Saddle Chair" som deres statement.  

  Ryglænet har indbyggede armstøtter, der indbyder til, at du indtager forskellige siddepositioner på kontorstolen. Du kan sidde omvendt på stolen, og hvile dine arme på rygstøtterne, du kan sidde sidelæns og hvile kroppen på den ene støtte.  

  Alt ved Capisco stolen er udtænkt i mindste detalje. Lige fra hensyn til miljøet, hvor skummet er udviklet af genbrugsmaterialer, til de mange indstillingsmuligheder og udvidelsesmuligheder, der gør Capsico-stolen helt unik. Du kan udbygge stolen med forskellig størrelse gaspatron, hvis du kræver en højere siddehøjde, samt udvide med nakkestøtte og fodstøtte. 

  Denne Capisco 8106 model leveres i sort SELECT polstring og sølvfarvet fodkryds. Vi har også andre varianter med sort stel og i andre farver. 

  Stolen kan laveres i lige præcis det mønster og farve du ønsker. Kontakt os, og vi vil hjælpe dig med at finde lige præcis den HÅG Capisco-stol, der passer til dig! 

  OBS, produktet listet her kan afvige fra produktbilledet.

 • Producent HÅG A/S
  Mærke HÅG
  Produktserie Capisco 8106, 200 mm, Sort Select uld
  Model høj slidstyrke, standard højde
  Produkttype Kontorstol
  Egenskaber Uden armlæn, Uden nakkestøtte, Medium ryghøjde, Med justerbar ryghøjde, Med sædeforskydning, Med sædevip, Sædehøjde: 48 cm - 66 cm, Med vip i ryg, 200 mm gaslift, Flydende vip, Hjul med bløde baner
  Miljømærke Svanemærket
  Farve Stel: Silver
  Materiale Betræk: Sort Select