Fellowes

Fellowes

Er det tid til at få forbedret eller udbygget kontorets udstyr? Fellowes er et af de mærker, du bør kigge nærmere på. Fellowes har et imponerende udvalg af plastomslag, lamineringsløsninger og makuleringsmaskiner og meget mere. Fellowes er et familieforetagende, der blev grundlagt i USA i 1917, og de er vokset til at blive et af de store mærker indenfor kontorartikler.

Makuleringsmaskiner fra Fellowes

En makuleringsmaskine er et vigtigt stykke udstyr på mange kontorer, og hvis du leder efter en stabil og driftssikker en af slagsen, så er Fellowes det rette mærke at se nærmere på. I sortimentet, som du finder her på siden, er der makuleringsmaskiner i mange forskellige størrelser og med varierende kapacitet. En makuleringsmaskine sparer tid og sikrer, at I ikke ligger inde med dokumenter, som ikke må falde i de forkerte hænder.

Fellowes indbindingsløsninger og laminering

At holde styr på papirerne er essentielt, og Fellowes hjælper dig på vej med deres mange løsninger inden for indbinding og laminering. Du kan dog også finde større typer udstyr til kontoret såsom Fellowes arbejdsstationer, Hepa filtre og monitorarme. Vi håber, at du vil se nærmere på vores brede udvalg af produkter fra Fellowes, som du kan finde her på siden.