Esselte

Esselte

Har du brug for nye kontorartikler? I så fald er der en god chance for, at Esselte har et produkt i sortimentet, som er lige det, du leder efter. Esselte blev grundlagt i Sverige i 1912, og er nu amerikansk ejet. De står for god og prisvenlig kvalitet, og med sine mange år på bagen er Esselte nærmest blevet synonym med kontorartikler. Esselte laver skrivehæfter, charteks, plastlommer, ringbind og meget, meget mere.

Kontorartikler fra Esselte

Et helt kontor kan udstyres med produkter fra Esselte, og det siger noget om størrelsen på mærkets varesortiment. Hvis du gerne vil indkøbe gode basisprodukter, der holder en rigtig god balance mellem pris og kvalitet, så er Esselte et fornuftigt bud. Se nærmere på det store udvalg lige her på siden.

Esselte papirvarer

Esselte er måske særligt kendt for deres papirvarer, herunder hæfter, ringbind og plastlommer til opbevaring af papir. Mærkets erfaring viser sig i udformede produkter, der på praktisk vis skaber de bedste betingelser for dit arbejde med papirvarer. I Kontor-syd.dk er vi glade for at kunne tilbyde Esseltes store udbud af kvalitetsprodukter til kontoret, og vi håber, at du vil se nærmere på vores udvalg, som du finder lige her på siden.