Epson

Epson

Epson er en af verdens største elektronikvirksomheder, og deres succes er bygget på et fundament af solide produkter og et bredt sortiment af alle slags printere, blæk, projektorer og meget mere. Epson er en del af samme firma, der står bag ur-mærket Seiko, og den ånd, som du kender fra Seiko-urene, finder du også i Epsons elektronikprodukter.

Printer og projektor fra Epson

Hvis du står og har brug for en printer eller projektor, så er det oplagt at starte med at se på udvalget fra Epson. Deres produktlinje går fra de behov, der typisk hører til hjemmet og helt op til professionelle produkter indenfor alle kategorier. Epson er ikke et luksus mærke i den forstand, at man betaler for design og brandet i sig selv. I stedet betaler du for kvalitet og funktionalitet.

Epson print, scan og foto

Epson er særligt kendt for sine printere, og det betyder naturligvis også scannere samt fotoprintere. Du finder hos Kontor-syd.dk et varieret udbud af printere, helt op i storformat, og i mange forskellige prisniveauer. Find den Epson-printer, der passer til dit eller din virksomheds behov. Der er helt sikkert et godt match i det store udvalg, som du finder her på siden.