EPOS

EPOS

EPOS er en lydvirksomhed, der udvikler og sælger enheder til virksomheder og gamere. Den i 2019 etablerede danske virksomhed leverer kvalitetslydsløsninger baseret på førende og avancerede teknologier, specialudviklet til Enterprise Solutions- og Gaming-headsets. Design, teknologi og ydeevne er vigtigste parametre.

Etableringen af EPOS er baseret på beslutningen om at lade forretningssegmenterne i konsortiet – kendt som Sennheiser Communications – mellem Sennheiser Electronic GmbH & Co. KG og Demant A/S udvikle sig i nye konstellationer.

Sideløbende med introduktionen af en ny produktportefølje vil den danske virksomhed fortsætte med at sælge den nuværende Sennheiser Communications portefølje som en co-branded produktlinje med navnet EPOS | SENNHEISER.

Som en del af Demant Group – en verdensførende koncern inden for lyd- og høreteknologi – bygger virksomheden på mere end 115 års erfaring inden for innovation og lyd. Med hovedkontor i København er Epos aktiv på globalt plan med kontorer og partnere i mere end 30 lande.