BenQ

BenQ

BenQ er et af de store mærker indenfor især computerskærme. Deres kvalitet er i top, og hvis du gerne vil opgradere dit udstyr, så bør du eksempelvis se nærmere på en monitor fra BenQ. I vores udvalg her på siden kan du finde en række forskellige skærme fra BenQ. Firmaet er desuden blandt de bedste, når det gælder buede skærme.

En buet skærm fra BenQ

Buede skærme er en relativ ny teknologi, og mange har endnu ikke prøvet at sidde bag en buet skærm. Det giver en helt særlig oplevelse, som er meget dragende. Hvis du er nysgerrig, så bør du prøve BenQ EX3501R, der er en af de bedste buede skærme i sin prisklasse.

Projektor fra BenQ

BenQ er ikke kun skærme, det er også projektorer. En skrivebordsprojektor er fantastisk alsidig, og kan bruges til møder, fremvisninger og til at se film. Du får rigtig meget for pengene med en BenQ-projektor, der holder et højt kvalitetsniveau. Tag et kig i vores sortiment af stærke modeller fra BenQ, og du er naturligvis altid mere end velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har brug for rådgivning.